ΑΕΚ: Τεστ σε όλους και μίτινγκ Καρέρα - τεχνικού τιμ τη Δευτέρα στα Σπάτα

ΑΕΚ: Τεστ σε όλους και μίτινγκ Καρέρα - τεχνικού τιμ τη Δευτέρα στα Σπάτα

ΑΕΚ: Τεστ σε όλους και μίτινγκ Καρέρα - τεχνικού τιμ τη Δευτέρα στα Σπάτα

bet365

Το μεσημέρι της Δευτέρας παίκτες, τεχνικό επιτελείο και εργαζόμενοι στην ΑΕΚ θα περάσουν από τα απαραίτητα τεστ, ενώ ο Μάσιμο Καρέρα θα έχει το τελικό μίτινγκ με τους συνεργάτες του στα Σπάτα.

Στην ΑΕΚ είναι απόλυτα έτοιμοι, έχοντας καταστρώσει το πλάνο για την επιστροφή στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων για την επανέναρξη των προπονήσεων και έχοντας φυσικά λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την υγιεινή των παικτών, του τεχνικού επιτελείου και όλων όσων εργάζονται εκεί. Την ίδια στιγμή στους παίκτες της Ένωσης επικρατεί πανηγυρικό κλίμα για την επιστροφή στις προπονήσεις, περιμένοντας πως και πως να περάσουν ξανά τις πύλες των Σπάτων και να μπαίνουν ξανά σε μια κανονικότητα, ασχέτως αν αυτή αφορά αρχικά ατομική προπόνηση σε γκρουπ.

Τη Δευτέρα τα τεστ παικτών, προπονητικού επιτελείου και εργαζομένων στα Σπάτα

Τη Δευτέρα (4/5) το μεσημέρι λοιπόν έχει προγραμματιστεί τεστ κορονοϊού για όλους τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, αλλά και για τον Μάσιμο Καρέρα και τους συνεργάτες του και όλο το τιμ που βρίσκεται και εργάζεται στο προπονητικό κέντρο. Άλλωστε από το πρωί, όποιος μπαίνει στα Σπάτα θα προχωρά σε θερμομέτρηση, όπως ακριβώς ορίζει το πρωτόκολλο. Ουσιαστικά τα πάντα θα γίνονται με βάση αυτό, με την ΑΕΚ ήδη να έχει προετοιμαστεί αναφορικά με το αθλητικό υλικό το οποίο θα απολυμαίνεται και έχοντας εφοδιαστεί με μάσκες και γάντια, τα οποία θα φορούν όλοι εκτός βέβαια των ποδοσφαιριστών.

Μίτινγκ του Καρέρα με τους συνεργάτες του για τις τελευταίες λεπτομέρειες

Το μεσημέρι της Δευτέρας εκτός από τα τεστ που θα περάσουν άπαντες, θα λάβει χώρα στα Σπάτα και το πρώτο μίτινγκ από κοντά μεταξύ του Καρέρα και των συνεργατών του (όλο το προηγούμενο διάστημα οι επαφές γινόντουσαν μέσω τηλεδιασκέψεων) και το οποίο θα αφορά τη ρύθμιση των τελευταίων λεπτομερειών και τον τελικό σχεδιασμό για την επανέναρξη των προπονήσεων. Όπως είναι ήδη γνωστό, οι Καρέρα και Ντ'Ουρμπάνο χώρισαν τους παίκτες σε γκρουπ των έξι, κάτι που θα τηρηθεί απόλυτα. Μάλιστα οι εξάδες, που θα προπονούνται σε εναλλάξ ώρες και στα δύο γήπεδα, σε πρώτη φάση τουλάχιστον θα παραμείνουν οι ίδιες έχοντας καταρτιστεί σε συνάρτηση με τις σχέσεις των ποδοσφαιριστών και εκτός γηπέδου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα