Πανηγυρικό το κλίμα στους παίκτες της Α.Ε.Κ.

Πανηγυρικό το κλίμα στους παίκτες της Α.Ε.Κ.

Γιώργος Τσακίρης
Πανηγυρικό το κλίμα στους παίκτες της Α.Ε.Κ.

bet365

Η είδησης της επιστροφής σε μια σχετική κανονικότητα στο ποδόσφαιρο προκάλεσε τεράστια χαρά στους ποδοσφαιριστές της Ένωσης που ανυπομονούσαν για το come back...

bwin - Περισσότερα από 2200 παιχνίδια καζίνο για να επιλέξεις. |21+

Είναι μια πραγματικότητα εδώ και καιρό και τη γνωρίζουμε όσοι ασχολούμαστε με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Ποια είναι αυτή; Ότι το κλίμα στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο μετά τις ανακοινώσεις από τον Αυγενάκη και τους υπεύθυνους της Πολιτείας είναι το λιγότερο (και χωρίς καμία δόση υπερβολής) πανηγυρικό. Στην Ένωση το περίμεναν πως και πως οι ποδοσφαιριστές της. Περισσότερο ακόμη και από το ίδιο το club το οποίο (και μεταξύ άλλων) για οικονομικούς λόγους προφανώς και δεν θα ήθελε να μπει τελεία στη σεζόν που διανύουμε...

Αυτό μοιάζει και (μάλλον) είναι ξεκάθαρο από τις αντιδράσεις των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ μέσα από τα social media και κυρίως με τις δηλώσεις που έκαναν οι ίδιοι, ή έστω οι άνθρωποι με τους οποίους βρίσκονται σε καθημερινή επαφή. Δεν είναι τυχαίο ότι με το που έγινε γνωστό ότι επιστρέφουμε σε μια σχετική (διαφορετική κατά πολύ) κανονικότητα στο ελληνικό ποδόσφαιρο ακολούθησαν και οι δηλώσεις ανακούφισης και οι αναρτήσεις με μπάλες, χορτάρι και προπονητικά κέντρα στους προσωπικούς λογαριασμούς παικτών της ΑΕΚ.

«Είναι σίγουρα πολύ καλή εξέλιξη η επιστροφή μας στις προπονήσεις και αποτελεί σίγουρα πολύ καλό νέο για όλους. Μας έχει λείψει πολύ η δουλειά μας, οι προπονήσεις, οι αγώνες, όλη αυτή ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος για όλο τον κόσμο αλλά και για εμάς», δήλωσε ο υπαρχηγός της Ένωσης Αντρέ Σιμόες πρόσφατα στην Live Sport για να συμπληρώσει: «Ελπίζω ότι ο αθλητισμός και το ποδόσφαιρο θα μπορέσουν να συνεχιστούν κανονικά για να φέρουμε λίγη χαρά στον κόσμο που δοκιμάζεται, στον κόσμο που για τον ένα ή τον άλλο λόγο είναι ακόμα και τώρα αναγκασμένος να μένει στο σπίτι του. Και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να επιστρέψουμε όλοι όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην κανονική μας ζωή».

Αυτό φαίνεται και στις δηλώσεις του Κολονέλο που συνιστά (μαζί με τον Παναγιωτάρα φυσικά) εκ των στενών συνεργατών του Μάσιμο Καρέρα. «Ελπίζω πραγματικά να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε ξανά. Τόσο για το κομμάτι του αθλητισμού, όσο και για τους φιλάθλους. Το ποδόσφαιρο, στην πραγματικότητα, είναι ένα μέσο για να… ξεχαστεί ο κόσμος, να του εξαλείψει τον πόνο και να ανακουφιστεί από τις ανησυχίες του».

Προφανώς και αυτό είναι το βασικό ζητούμενο για όλους στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Ναι, ξεκάθαρα υπάρχει το αγωνιστικό σκέλος με την ΑΕΚ να διεκδικεί δεύτερη θέση και Κύπελλο, ωστόσο η επιστροφή στις αναμετρήσεις στο χορτάρι έστω χωρίς την παρουσία κόσμου στις εξέδρες θα φέρει και κάτι άλλο: θα προκαλέσει για την ακρίβεια μια ευχάριστη αλλαγή για τον κόσμο που όλο αυτό το διάστημα δοκιμάζεται. Θα δώσει το μήνυμα ότι θα επιστρέψουμε κάποτε όλοι στην κανονικότητα και θα μοιράσει όπως και να το κάνουμε στιγμές χαράς και διασκέδασης!

Τα τηλέφωνα προς τους συνεργάτες του Καρέρα, αλλά και τους υπαλλήλους της ΑΕΚ στα Σπάτα, είναι ασταμάτητα από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας που ρωτάνε να μάθουν τα πάντα. Ποιοι θα αποτελέσουν το πρώτο τυχερό γκρουπ; Πόσοι θα πηγαίνουν (απαντήθηκε αυτό, έξι θα είναι το κάθε γκρουπ); Πότε θα αυξηθεί ο αριθμός στα γκρουπ; Και πάει... γράφοντας! Όλοι στο τέλος έλεγαν σχεδόν το ίδιο πράγμα: «επιτέλους πάμε Σπάτα πάλι. Απίστευτο είναι»...

Από την πλευρά τους οι Ίλια Ίβιτς, Μάσιμο Καρέρα (και οι συνεργάτες του), Βασίλης Δημητριάδης, στις επαφές τους με ποδοσφαιριστές ξεκαθαρίζουν ότι δεν αλλάζουν πολλά στο υπόλοιπο κομμάτι της καθημερινότητας παρά τη χαλάρωση των μέτρων. Εστιάζουν στο ότι πρέπει όλοι να είναι πολύ προσεχτικοί διότι το παραμικρό λάθος θα προκαλέσει τεράστιο πρόβλημα στους ίδιους και τους γύρω τους και φυσικά και στη δουλειά που θα επιδιώξει να τρέξει το τεχνικό τιμ για να είναι όλοι έτοιμοι όσο γίνεται και όταν πρέπει. Δεν πρέπει λοιπόν να χαθεί από χαλάρωση η όλη προσπάθεια που θα γίνεται απ' όλους (και) στην ΑΕΚ. Γι' αυτό και οι υπεύθυνοι επαναλαμβάνουν στους ποδοσφαιριστές τους ότι δεν αλλάζει σχεδόν τίποτα άλλο πέρα από τη παρουσία τους στα Σπάτα σε γκρουπ!

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα