Ο προβληματισμός των Σέρβων για την πρόταση στον Ροζ

Ο προβληματισμός των Σέρβων για την πρόταση στον Ροζ

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ο προβληματισμός των Σέρβων για την πρόταση στον Ροζ

bet365

Στη Σερβία αναφέρονται στην πρόταση που κατατέθηκε από σερβική ομάδα για την αγορά του Λίντσεϊ Ροζ και αναρωτιούνται ποια ομάδα ενδιαφέρεται για τον Γάλλο αμυντικό.

Το gazzetta.gr αποκάλυψε το ενδιαφέρον, την πρόταση αλλά και την απόρριψη αυτής από τον Άρη και πλέον τα σερβικά ΜΜΕ αναζητούν την ομάδα που εκδήλωσε ενδιαφέρον για τον Γάλλο αμυντικό. Για την ακρίβεια, σερβική ομάδα πρόσφερε στους «κίτρινους» το ποσό των 600.000 ευρώ για την απόκτηση του Λίντσεϊ Ροζ και τα σερβικά ΜΜΕ τονίζουν ότι μόνο δύο ομάδες έχουν τη δυνατότητα να δώσουν αυτό το ποσό και στέκονται τόσο στον Ερυθρό Αστέρα όσο και στην Παρτίζαν Βελιγραδίου. Η ουσία είναι ότι ο Άρης απέρριψε αυτήν την πρόταση, έχοντας να υπολογίσει ότι το 25% των χρημάτων θα το καρπωθεί η Λοριάν καθώς η γαλλική ομάδα διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης της τάξεως του 25%.

Μάλιστα, πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι τις εντός του Σαββατοκύριακου υπήρξε νέα επικοινωνία του ατζέντη του Λίντσεϊ Ροζ με τους ανθρώπους του Άρη με ξεκάθαρη πρόθεση του πρώτου τη μείωση των οικονομικών απαιτήσεων. Οι Θεσσαλονικείς ξεκαθάρισαν ότι δεν σκοπεύουν να παραχωρήσουν τον παίκτη μ’ αυτό το ποσό και μένει να φανεί αν η ενδιαφερόμενη ομάδα θα επανέλθει με βελτιωμένη πρόταση.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE NEWS FEED