Η πρόταση από τη Σερβία για τον Ροζ και το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ

Η πρόταση από τη Σερβία για τον Ροζ και το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ

Η πρόταση από τη Σερβία για τον Ροζ και το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ

bet365

Ο Άρης απέρριψε πρόταση αγοράς των δικαιωμάτων του Λίντσεϊ Ροζ από σερβική ομάδα και μέσα από τους εκπροσώπους του Γάλλου κεντρικού αμυντικού γνωρίζει για το ενδιαφέρον και του ΑΠΟΕΛ.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η υπόθεση του Λίντσεϊ Ροζ βρίσκεται στην καθημερινότητα του Άρη εδώ και τουλάχιστον έναν μήνα. Τόσο χρονολογείται τουλάχιστον η επικοινωνία που είχε ο ατζέντης του έμπειρου ποδοσφαιριστή με τους ανθρώπους του Άρη, τους οποίους και ενημέρωσε για το ενδιαφέρον ομάδων για τον Λίντσεϊ Ροζ. Στις συζητήσεις που προηγήθηκαν, οι «κίτρινοι» σημείωσαν το επίπεδο των απαιτήσεών τους και στην τελευταία επικοινωνία που είχαν με τον εκπρόσωπο του αθλητή, ο τελευταίος τους ενημέρωσε ότι σύντομα θα κατατεθεί επίσημη πρόταση.

Στην πραγματικότητα, είχε προηγηθεί η απόρριψη μιας άλλης προσφοράς από σερβική ομάδα. Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι η προσφορά κατατέθηκε την περασμένη εβδομάδα από Σέρβο ατζέντη ο οποίος συνεργάζεται με τον αντίστοιχο του Λίντσεϊ Ροζ, το ποσό ήταν περί των 700-800 χιλιάδων ευρώ αλλά ο Άρης απάντησε αρνητικά. Κι αυτό διότι οι «κίτρινοι» κοστολογούν περισσότερο τον ποδοσφαιριστή, είναι λογικό επίσης να συνυπολογίσουν και το ποσοστό του 25% που διατηρεί η Λοριάν σε περίπτωση παραχώρησης του παίκτη. Για την ακρίβεια, το περασμένο καλοκαίρι ο Άρης απέκτησε το 75% των δικαιωμάτων του αθλητή μ’ ένα ποσό περί των 180.000 ευρώ και άφησε το υπόλοιπο ποσοστό στη Λοριάν. Ρήτρα στο συμβόλαιο του Ροζ δεν υφίσταται γι’ αυτόν τον λόγο η παραμονή του Γάλλου είναι στη διακριτική ευχέρεια των «κίτρινων».

Μετά την απόρριψη της πρότασης της σερβικής ομάδας, προέκυψε το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ. Για την ακρίβεια, ο Άρης ενημερώθηκε από τους εκπροσώπους του παίκτη για το ενδιαφέρον της κυπριακής ομάδας, πράγμα που οδήγησε στο συμπέρασμα ότι οι τελευταίοι ήδη ήρθαν σε επικοινωνία με την ηγεσία του ΑΠΟΕΛ. Επίσημη πρόταση δεν κατατέθηκε και σημειώθηκε ότι εντός των επόμενων ημερών θα επιδιωχθεί σχετική επικοινωνία ηγετικού στελέχους του ΑΠΟΕΛ με τον Άρη ούτως ώστε να κατατεθεί επίσημη πρόταση. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει.

Ο Ροζ είναι στο αγωνιστικό πλάνο του Μαρίνου Ουζουνίδη για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο και στην πράξη θα αποδειχθεί το επίπεδο επιθυμίας για συνεργασία με τον παίκτη. Είναι εξίσου προφανές ότι οι απαιτήσεις του Άρη ανταποκρίνονται σε επταψήφιο νούμερο καθώς ο παίκτης προέρχεται από δύο εξαιρετικές σεζόν, έδειξε την ανθεκτικότητά του μέσα από τη χρησιμοποίησή του σε διαφορετικούς αγωνιστικούς ρόλους και γενικώς οι «κίτρινοι» δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο πώλησης του Ροζ, εφόσον ασφαλώς πάρουν σοβαρή προσφορά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα