Έντονη σύσταση της UEFA και στην ΕΠΟ για την ολοκλήρωση της σεζόν

Gazzetta team
Έντονη σύσταση της UEFA και στην ΕΠΟ για την ολοκλήρωση της σεζόν

bet365

Τι συζητήθηκε στην τηλεδιάσκεψη της UEFA με τις 55 Εθνικές Ομοσπονδίες, μεταξύ των οποίων φυσικά και η ΕΠΟ.

Την Τρίτη (21/4) έλαβε χώρα τηλεδιάσκεψη μεταξύ της UEFA και των 55 Εθνικών Ομοσπονδιών με θέμα την επόμενη μέρα για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο λόγω του κορονοϊού. Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό η UEFA ζήτησε επιστροφή στα γήπεδα ώστε να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα και τα κύπελλα και να ακολουθήσει στη συνέχεια η ολοκλήρωση του Champions και του Europa League. Πλέον αναμένεται και η τηλεδιάσκεψη της Πέμπτης (23/4) στην εκτελεστική επιτροπή της UEFA όπου και θα προκύψουν με πιο συγκεκριμένο τρόπο οι συνολικές αποφάσεις.

Στη σημερινή τηλεδιάσκεψη ήταν φυσικά παρούσα και η ΕΠΟ, στην οποία επίσης έγινε έντονη σύσταση από την UEFA για ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. Μάλιστα, όπως τονίστηκε σε όλες τις Ομοσπονδίες από την UEFA, σε περίπτωση που κάποιο πρωτάθλημα δεν ολοκληρωθεί, τότε θα εξεταστούν ορισμένες ιδιαίτερες περιπτώσεις όταν εκπονηθούν οι κατευθυντήριες γραμμές σχετικά με τη συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Γενικότερα στην τηλεδιάσκεψη παρουσιάστηκε ένα πλήθος επιλογών σχετικά με το αγωνιστικό πρόγραμμα, τόσο όσον αφορά τους αγώνες σε επίπεδο εθνικών ομάδων, όσο και τους αγώνες σε επίπεδο διασυλλογικών διοργανώσεων, ενώ συζητήθηκε επίσης το θέμα της χρηματοδότησης των Εθνικών Ομοσπονδιών μέσω του προγράμματος UEFA HatTrick, με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία να επαναλαμβάνει τη δέσμευσή της για την υλοποίηση των καταβολών προς τις Ομοσπονδίες-μέλη όπως αυτές είχαν προγραμματιστεί.

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

SUPERLEAGUE NEWS FEED