Κορονοϊός – UEFA: «Ολοκληρώστε όλα τα πρωταθλήματα και τα Κύπελλα»!

Γιώργος Καραμάνος
Κορονοϊός – UEFA: «Ολοκληρώστε όλα τα πρωταθλήματα και τα Κύπελλα»!

bet365

Στην τηλεδιάσκεψή με τις 55 Ομοσπονδίες μέλη της, η UEFA ζήτησε επιστροφή στα γήπεδα, ώστε να ακολουθήσουν Champions και Europa League. Ειδικό πλάνο-απειλή για όσους δεν το κάνουν.

Την Τρίτη η UEFA προχώρησε σε τηλεδιάσκεψη με τις 55 Ομοσπονδίες που την απαρτίζουν και ουσιαστικά τους ζήτησε απλά και κατανοητά, να ολοκληρώσουν όλες τις εγχώριες διοργανώσεις τους, οι οποίες έχουν διακοπεί από την κρίση του κορονοϊού. Η σύσταση είχε να κάνει αποκλειστικά με τις διοργανώσεις Α’ κατηγορίας, καθώς η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία καίγεται να βγάλει άκρη με τι θα πρέπει να συμβεί αναφορικά με το Champions και το Europa League. Τόσο το φετινό, όσο και το ποιος ομάδες θα έχει για το επόμενο. Αυτό όμως για να γίνει, θα πρέπει πρώτα να έχει τροχοδρομηθεί η διαδικασία για το ποιες ομάδες θα στείλει εκτός συνόρων η κάθε χώρα.

Υπάρχουν ωστόσο, ορισμένες ειδικές περιπτώσεις που η UEFA αναγνωρίζει ότι θα είναι κάπως πιο δύσκολη η εν λόγω διαδικασία και αυτές θα ενημερωθούν πιο αναλυτικά σύντομα, καθώς φαίνεται ότι θα υπάρξουν ορισμένα συγκεκριμένα «παραθυράκια». Στην πραγματικότητα βέβαια η Συνομοσπονδία δεν θέλει να μείνει καμία Λίγκα χωρίς να έχει παιχτεί στο γήπεδο και εμμέσως άφησε και κάποιου είδους απειλή μη συμμετοχής στις διοργανώσεις της να πλανάται στον αέρα, κάτι που ενημέρωσε με δημοσίευμά του το “SkySports”.

Στο τέλος της τηλεδιάσκεψης πάντως, το ραντεβού με τις 55 Ομοσπονδίες ανανεώθηκε για την ερχόμενη Πέμπτη, όταν και θα ανακοινωθούν με πιο συγκεκριμένο τρόπο οι συνολικές αποφάσεις, ενώ αναμένεται και να δοθούν ημερομηνίες επιστροφής στην ενεργό δράση όσον αφορά το Champions και το Europa League. Να επιβεβαιωθούν δηλαδή όσα έχουν γραφτεί για επιστροφή στην ενεργό δράση των ευρωπαϊκών διοργανώσεων για τον ερχόμενο Αύγουστο και αφού έχουν ολοκληρωθεί τα εγχώρια τουρνουά. Εφόσον φυσικά το επιτρέψει η εξέλιξη της πανδημίας του Covid-19.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

CHAMPIONS LEAGUE NEWS FEED