Super League 1: Κανονικά με κόσμο οι αγώνες την Κυριακή!

Δημήτρης Τομαράς
Super League 1: Κανονικά με κόσμο οι αγώνες την Κυριακή!

bet365

Ο συναγερμός για τον κοροναϊο δεν... αγγίζει την Σούπερ Λίγκα! Όπως ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Αθλητισμού, την Κυριακή θα γίνει κανονικά με κόσμο η τελευταία αγωνιστική της Super League 1, παρά την κουβέντα που έγινε για αναβολή. Το ίδιο ισχύει για όλες τις δραστηριότητες.

Όπως ανέφερε σχετικά ο Αυγενάκης στο Twitter του «κανονικά θα διεξαχθούν οι προγραμματισμένες αθλητικές δραστηριότητες τις προσεχείς ημέρες. Δεν συντρέχουν λόγοι αναβολής, σύμφωνα με τους ειδικούς, καθηγητές επιδημιολόγους, λοιμωξιολόγους που συμβουλεύεται καθημερινά το Υπουργείο Υγείας. Ωστόσο ακολουθούμε τους κανόνες υγιεινής». Αυτό πρακτικά σημαίνει πως οι αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής στην Λίγκα θα γίνουν κανονικά και μετά από επικοινωνία που είχαν το Υφυπουργείο Αθλητισμού με το Υπουργείο Υγείας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα