Επικοινωνία Αυγενάκη-Κικίλια και σκέψεις αναβολής ή «κεκλεισμένων» λόγω κοροναϊού

Gazzetta team
Επικοινωνία Αυγενάκη-Κικίλια και σκέψεις αναβολής ή «κεκλεισμένων» λόγω κοροναϊού

bet365

Οι δύο άνδρες συζήτησαν για τις αθλητικές εκδηλώσεις που μπορεί να επηρεαστούν από την εμφάνιση του κορονοϊού στην Ελλάδα. Σκέψεις για αγώνες κεκλεισμένων των θυρών το Σαββατοκύριακο ή ακόμα και αναβολή της 26ης αγωνιστικής κάνει το υφυπουργείο αθλητισμού.

Άρσεναλ - Ολυμπιακός με Super Derby προσφορά* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο κοροναϊός χτύπησε την πόρτα της Ελλάδας και πλέον τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στην χώρα μας έφτασαν τα τρία κάτι που σημαίνει πως πλέον υπάρχει κίνδυνος εξάπλωσης του ιού. Για τον λόγο αυτό στην Κυβέρνηση παίρνουν προληπτικά μέτρα όπως η αναβολή όλων των καρναβαλικών εκδηλώσεων κάτι που ανακοίνωσε ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

Στο πλαίσιο αυτό δεν αποκλείεται επιπτώσεις να υπάρχουν και στα αθλητικά γεγονότα. Στο υφυπουργείο αθλητισμού υπάρχει η σκέψη για την διεξαγωγή των αγώνων κεκλεισμένων των θυρών, είτε ακόμα και για αναβολή των αθλητικών δραστηριοτήτων, ώστε να μειωθεί ο κίνδυνος εξάπλωσης του κορονοϊού.

Να σημειώσουμε ότι το προσεχές Σαββατοκύριακο υπάρχει κανονική αθλητική δραστηριότητα σε όλα τα αθλήματα, ενώ την προσεχή Τρίτη (3/3) υπάρχει και το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός για τη Euroleague στο ΣΕΦ που θα διεξαχθεί σε κλειστό γήπεδο.

Ηδη στην γειτονική Ιταλία, την χώρα με τα περισσότερα κρούσματα στην Ευρώπη αναβλήθηκαν αρκετοί ποδοσφαιρικοί αγώνες την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ το προσεχές Σαββατοκύριακο αγώνες θα διεξαχθούν χωρίς κόσμο όπως και το σημερινό της Πέμπτης (27/2) μεταξύ της Ιντερ και της Λουντογκόρετς για το Europa League.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα