Μποροβήλος: «Δεν είμαστε δικαστές»

Gazzetta team
Μποροβήλος: «Δεν είμαστε δικαστές»

bet365

Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης εξήγησε γιατί οι Αρκάδες επέλεξαν την αποχή στο χθεσινό Δ.Σ. της Super League
Τους λόγους που ο Αστέρας Τρίπολης επέλεξε να απέχει από τη χθεσινή ψηφοφορία στη Super League, εξήγησε ο πρόεδρός του Γιώργος Μποροβήλος στο «Metropolis». «Από τη στιγμή που προέκυψε το θέμα εμείς ως ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης είχαμε πει ότι είναι καθαρά νομικό θέμα και υπάρχουν δικαιοδοτικά όργανα που είναι αρμόδια ώστε να προσφύγουν οι εμπλεκόμενες ομάδες. Το διοικητικό συμβούλιο της Super League δεν αποτελεί από νομικούς ώστε να πάρει δίκη ειδικού δικαστηρίου θέση κατά πόσο η κίνηση του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης να προσφύγουν στο διοικητικό εφετείο είναι σύννομη ή όχι», είπε αρχικά.
Και συνέχισε. «Ακούσαμε τέσσερις δικηγόρους από πλευράς ΠΑΟΚ και άλλους τόσους από τον Ολυμπιακό να αναπτύσσουν τις θέσεις τους, όμως σε λάθος χώρο. Άλλο σκοπό έχει το διοικητικό συμβούλιο της Λίγκας. Τα θεσμοθετημένα όργανα πρέπει να αποφασίσουν. Εμείς πώς να μπούμε στην ουσία του θέματος και να πάρουμε θέση; Δεν είμαστε νομικοί. Δεν πρέπει να έρχονται τέτοια θέματα στο διοικητικό συμβούλιο της Λίγκας και να μπαίνουν οι εκπρόσωποι των ομάδων σε διαδικασία να αποφασίσουν ποιος έχει δίκιο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα