Ρήξη χιαστού ο Σουντανί, χάνει την σεζόν!

Ρήξη χιαστού ο Σουντανί, χάνει την σεζόν!

Gazzetta team
Ρήξη χιαστού ο Σουντανί, χάνει την σεζόν!

bet365

Τα άσχημα νέα για τον Χιλάλ Σουντανί επιβεβαιώθηκαν μιας και ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός υπέστη ρήξη χιαστού και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Από τις πρώτες κιόλας εκτιμήσεις γινόταν γνωστό πως ο τραυματισμός του Χιλάλ Σουντανί ήταν κάτι παραπάνω από σοβαρός. Ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός τραυματίστηκε στο 15' στο ματς με τον Ατρόμητο σε μια ανύποπτη φαση μιας και κυνηγούσε τον Ενσικουλού στην προσπάθειά του να τον κόψει.

Ο ίδιος το πρωί της Δευτέρας ουσιαστικά επιβεβαίωσε την σοβαρότητα του τραυματισμού μιας και πόσταρε στα social media του πως «δυστυχώς είναι άσχημα τα νέα».

Και όλοι οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν. Ο Σουντανί υπέστη ρήξη χιαστού, όπερ σημαίνει πως χάνει το υπόλοιπο της σεζόν!

Η χρονιά του λοιπόν ολοκληρώνεται με 19 ματς στο πρωτάθλημα στα οποία είχε 7 γκολ (δεύτερος σκόρερ του Ολυμπιακού πίσω από τον Ελ Αραμπί) και 5 ασίστ!

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ολυμπιακού για το ιατρικό δελτίο:
«Ο Χιλάλ Σουντανί θα υποβληθεί σε ​χειρουργική επέμβαση από το γιατρό της ομάδας, κ. Χρήστο Θέο, καθώς μετά τις εξετάσεις που υποβλήθηκε διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού δεξιού γόνατος. Η επιστροφή του στη δράση υπολογίζεται σε περίπου έξι μήνες.

Η ομάδα ξεκίνησε τη Δευτέρα το πρωί την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με τη Λαμία για το Κύπελλο Ελλάδος. Ο Χριστοδουλόπουλος γυμνάστηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ ο Γκασπάρ προς το τέλος της προπόνησης αισθάνθηκε μία σύσπαση στον οπίσθιο μηριαίο και αποχώρησε για προληπτικούς λόγους. Ο Μπρούνο ακολούθησε το πρόγραμμα του...»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα