Ολυμπιακός: Χωρίς Ραντζέλοβιτς στο Περιστέρι

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Χωρίς Ραντζέλοβιτς στο Περιστέρι

bet365

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την αποστολή για το κυριακάτικο ματς στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, με τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς να μένει εκτός λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί.

Οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν τον Ατρόμητο την Κυριακή στο Περιστέρι (17:15) με τον Πέδρο Μαρτίνς να μην υπολογίζει στον Ραντζέλοβιτς, ο οποίος είχε χτυπήσει στην προπόνηση της Παρασκευής, με συνέπεια να μείνει εκτός αποστολής.

Επίσης εκτός έμειναν οι τραυματίες Χριστοδουλόπουλος, Μπρούνο, αλλά και ο Τοροσίδης.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιήσει την ίδια ενδεκάδα με εκείνη της αναμέτρησης κόντρα στην Ξάνθη, ενώ κάποιες πιθανότητες να ξεκινήσει έχει ο Φορτούνης.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους: Σα, Αλέν, Τζολάκη, Γκασπάρ, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκα, Παπαδόπουλο, Σεμέδο, Μπα, Σισέ, Μπουχαλάκη, Γκιλιέρμε, Καμαρά, Καφού, Ξενιτίδη, Φορτούνη, Βαλμπουενά, Εμρέ Μορ, Μασούρα, Λοβέρα, Σουντανί, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα