Ακυρος ο συναγερμός για Ραντζέλοβιτς

Ακυρος ο συναγερμός για Ραντζέλοβιτς

Gazzetta team
Ακυρος ο συναγερμός για Ραντζέλοβιτς

bet365

Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς χτύπησε στην προπόνηση της Παρασκευής στου Ρέντη και πολλοί φοβήθηκαν για σοβαρή ζημιά, αλλά τελικά αποχώρησε για προληπτικούς λόγους.

Λήξη συναγερμού στον Ολυμπιακό για τον Ραντζέλοβιτς. Ο Σέρβος ακραίος τραυματίστηκε στην προπόνηση της Παρασκευής (7/2) στου Ρέντη και οι άνθρωποι των Πειραιωτών φοβήθηκαν για σοβαρή ζημιά.

Τελικά, παρά τους φόβους ο τραυματισμός του Σέρβου εξτρέμ δεν φαίνεται να είναι σοβαρός. Ο ίδιος αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις και ένα σφίξιμο και αποχώρησε περισσότερο για προληπτικούς λόγους.

Ο Ραντζέλοβιτς πήγε αμέσως για εξετάσεις και πλέον μένει να φανεί για πόσο καιρό θα μείνει εκτός, αλλά το σίγουρο είναι ότι αποφεύχθηκε ο σοβαρός τραυματισμός. Από εκεί και πέρα οι Μπρούνο και Λάζαρος ακολούθησαν το πρόγραμμά τους. Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ματς με τον Ατρόμητο ολοκληρώνεται το απόγευμα του Σαββάτου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα