ΑΕΚ: Ο Αραούχο ξανά στα Σπάτα! (pic & vid)

ΑΕΚ: Ο Αραούχο ξανά στα Σπάτα! (pic & vid)

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Ο Αραούχο ξανά στα Σπάτα! (pic & vid)

bet365

Ο Σέρχιο Αραούχο επέστρεψε στα Σπάτα για την πρώτη του προπόνηση με την ΑΕΚ. Γνώρισε την αποθέωση από τους συμπαίκτες του ο Αργεντινός.

Στις 16:00 το απόγευμα του Σαββάτου ο Σέρχιο Αραούχο επέστρεψε σε ένα γνώριμο μέρος. Ο Αργεντινός επιθετικός, έπειτα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην ΑΕΚ, βρέθηκε ξανά στα Σπάτα για την προπόνηση που αρχίζει στις 17:00.

Ο Αραούχο έφτασε στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ με το πούλμαν της ομάδας από το ξενοδοχείο Holiday Inn και αποθεώθηκε από τους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια.

Ο «Τσίνο» χαιρέτισε έναν προς έναν τους συμπαίκτες του πριν πάρει τη νέα του θέση στα αποδυτήρια και τον ρουχισμό του.

Ο Αραούχο μάλιστα συνάντησε ξανά γνωστά του πρόσωπα καθώς αρκετοί παίκτες του ρόστερ της Ένωσης ήταν μαζί του την προπέρσινη σεζόν, κατά την οποία η ΑΕΚ στέφθηκε πρωταθλήτρια μετά από 24 χρόνια. Όπως για παράδειγμα με τον Αντρέ Σιμόες, με τον οποίο τα είπε πριν την έναρξη της προπόνησης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από την έναρξη της προπόνησης ο Ίλια Ίβιτς, παρουσία και του Μάσιμο Καρέρα, παρουσίασε τον «Τσίνο» στους παίκτες, ευχόμενος καλή επιτυχία στον Αργεντινό επιθετικό, ενώ στο τέλος ξέσπασαν χειροκροτήματα από όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Δείτε το βίντεο της ΠΑΕ ΑΕΚ από την άφιξη του Αραούχο στα Σπάτα:

Στα Σπάτα ο Σέρχιο Αραούχο! #aekfc #aekfcseason2019_20 #wintertransfers #aekfamily #elchino #elchino_is_back

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official) στις

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα