ΠΑΟΚ-Ξάνθη: Με κυβερνητική απόφαση αλλάζει ο νόμος και δεν υποβιβάζονται

Gazzetta team
ΠΑΟΚ-Ξάνθη: Με κυβερνητική απόφαση αλλάζει ο νόμος και δεν υποβιβάζονται

bet365

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, αποκάλυψε πως η κυβέρνηση θα προβεί άμεσα σε νομοθετική ρύθμιση που θα καταργεί εξοντωτικές ποινές για θέματα όπως αυτό της ΕΕΑ με υποβιβασμό ομάδων.

Μίλαν - Τορίνο με σούπερ προσφορά* & Live Streaming* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Φαίνεται πως η εισήγηση της ΕΕΑ για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης άνοιξε τον ασκό του Αιόλου. Η αντίδραση του Δικεφάλου του Βορρά που εκφράστηκε τόσο από τον ίδιο τον σύλλογο (μέσω ανακοινώσεων) όσο και από βουλευτές της κυβέρνησης αλλά και της αντιπολίτευσης καθώς και από τον κόσμο οδηγεί την Κυβέρνηση σε παρέμβαση. Οπως ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, άμεσα έρχεται νομοθετική ρύθμιση με την οποία θα καταργείται η κύρωση υποβιβασμού για τέτοια θέματα, κάτι που σημαίνει ότι ΠΑΟΚ και Ξάνθη (εάν και αποδειχθεί ότι είναι ένοχοι για τα όσα κατηγορούνται) δεν θα κινδυνεύουν με υποβιβασμό.

Αναλυτικά η δήλωση του Στέλιου Πέτσα:

«Θα περιμένετε μέσα στην διάρκεια της μέρας κατάθεση σχετικής διάταξης η οποία θα προβλέπει ότι δεν θα υποβάλλονται τέτοιου είδους εξοντωτικές ποινές όπως ο υποβιβασμός σε θέματα όπως αυτά που γνωμοδότησε η ΕΕΑ. Ειναι ένα θέμα που θα έχετε την δυνατότητα να το δείτε μέσα στην διάρκεια της μέρας.

Την ώρα που η χώρα κάνει το άλμα προς τα εμπρός ξεπερνώντας διχαστικά διλήμματα του παρελθόντος, δεν έχει την πολυτέλεια να διχάζεται με αφορμή το ποδόσφαιρο. Ιδίως σε τόσο κρίσιμες στιγμές για τα εθνικά μας θέματα.

Η Κυβέρνηση σέβεται το αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεν θα επιτρέψει, όμως, ένα θέμα του ποδοσφαίρου να θέσει σε κίνδυνο την κοινωνική συνοχή που τόσο δοκιμάστηκε στα χρόνια της κρίσης. Ούτε θα μείνει θεατής στο θέατρο του παραλόγου που εξελίσσεται με φόντο διαχρονικές παθογένειες που προσβάλλουν κάθε Έλληνα πολίτη.

Με απόφαση του Πρωθυπουργού, αναλαμβάνεται άμεσα νομοθετική πρωτοβουλία προκειμένου να μην επιβάλλονται εξοντωτικές κυρώσεις, για θέματα όπως αυτά για τα οποία γνωμοδότησε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα