ΠΑΟΚ: «Επικίνδυνος για την συνοχή της χώρας ο Αυγενάκης»!

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: «Επικίνδυνος για την συνοχή της χώρας ο Αυγενάκης»!

bet365

Oλομέτωπη επίθεση κατά του Λευτέρη Αυγενάκη, τον οποίο χαρακτηρίζει «εντολοδόχο του Ολυμπιακού» εξαπέλυσε ο ΠΑΟΚ και ζητάει την παραίτησή του τονίζοντας πως είναι επικίνδυνος για τη συνοχή της χώρας!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:

«Η εισήγηση της ΕΕΑ είναι ένα μνημείο υποδούλωσης των -υποτίθεται- λειτουργών της στις εντολές του πολιτικού της προϊσταμένου. Ο κ. Αυγενάκης αποδείχθηκε εντολοδόχος του γραφείου τύπου του Ολυμπιακού στήνοντας μια υπόθεση που ως μόνο στόχο είχε την κηλίδωση της ιστορίας του ΠΑΟΚ. Της ομάδας που έβαλε τέλος οριστικά στην ασυδοσία του Ολυμπιακού.
Από σήμερα σηκώνουμε το γάντι που έριξε ο Λευτέρης Αυγενάκης και απαιτούμε από τον Πρωθυπουργό την άμεση απομάκρυνσή του. Είναι επικίνδυνος για τον αθλητισμό, την συνοχή της χώρας και επίορκος.
Η φούσκα, που έστησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, θα σκάσει στο δικό τους πρόσωπο. Να μην ξεχνάνε ότι προσπάθησαν αρκετές φορές να εξοντώσουν τον ΠΑΟΚ και σε κάθε τους απόπειρα βρέθηκαν οι ίδιοι πιο βαθιά χωμένοι στο βούρκο.
Σύντομα το όνειρό σας να δείτε τον ΠΑΟΚ στο έδαφος θα γίνει εφιάλτης!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα