ΑΕΚ: Η Γουλβς ετοιμάζεται να πληρώσει τη ρήτρα για Ολιβέιρα!

ΑΕΚ: Η Γουλβς ετοιμάζεται να πληρώσει τη ρήτρα για Ολιβέιρα!

Γιώργος Τσακίρης
ΑΕΚ: Η Γουλβς ετοιμάζεται να πληρώσει τη ρήτρα για Ολιβέιρα!

bet365

Η Γουλβς ετοιμάζει νέα βελτιωμένη πρόταση στην ΑΕΚ για τον Νέλσον Ολιβέιρα που αναμένεται να καλύπτει τη ρήτρα των 6,5 εκατ. ευρώ σύμφωνα με όσα λένε στην Πορτογαλία. Μόνο σε πώληση του Πορτογάλου φορ μπορεί να προχωρήσει του Σέρχιο Αραούχο στην Ένωση.

Η πρώτη κουβέντα της Γουλβς για τον Νέλσον Ολιβέιρα αφορούσε πρόθεση της αγγλικής ομάδας να πληρώσει το ποσό των 4 εκατ. ευρώ, με την Ένωση να αξιώνει τη ρήτρα του Πορτογάλου φορ ύψους 6,5 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει.

Την ίδια στιγμή, όμως, οι κιτρινόμαυροι άρχισαν να κινούν τα νήματα για τον υποψήφιο αντικαταστάτη του Ολιβέιρα προκειμένου να είναι προετοιμασμένοι για παν ενδεχόμενο. Και η επιστροφή του Σέρχιο Αραούχο είναι στόχος της Ένωσης. Ωστόσο για να προχωρήσει μια τέτοια υπόθεση θα πρέπει πρώτα να έχει ολοκληρωθεί η πώληση του Ολιβέιρα, άσχετα αν στα Κανάρια Νησιά θεωρούν δεδομένη τη συμφωνία ΑΕΚ - Λας Πάλμας για τη μεταγραφή του Αργεντινού επιθετικού.

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα λένε στην Πορτογαλία πηγές κοντά στο γραφείο του Μέντες, η Γουλβς εντός των επόμενων ωρών θα καταθέσει νέα βελτιωμένη πρόταση στην ΑΕΚ για τον Νέλσον Ολιβέιρα, η οποία αναμένεται να καλύπτει τη ρήτρα των 6,5 εκατ. ευρώ. Σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί αυτό και η ρήτρα ενεργοποιηθεί, όπως γίνεται αντιληπτό, θα ανοίξει διάπλατα και ο δρόμος για τη μεταγραφή του Πορτογάλου επιθετικού στους «Λύκους».

Τα επόμενα 24ωρα αναμένονται να είναι «καυτά» τόσο για το θέμα του Ολιβέιρα στη Γουλβς, όσο και για εκείνο της επιστροφής του Αραούχο στην ΑΕΚ. Ωστόσο για να γίνει το δεύτερο, επαναλαμβάνουμε πως είναι ξεκάθαρο ότι θα πρέπει να έχει «κλείσει» η πώληση του Πορτογάλου επιθετικού στην αγγλική ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα