ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
ΠΑΟΚ: «Αστυνομικός χτύπησε τον Σφιντέρσκι με την ασπίδα του»!

ΠΑΟΚ: «Αστυνομικός χτύπησε τον Σφιντέρσκι με την ασπίδα του»!

ΠΑΟΚ: «Αστυνομικός χτύπησε τον Σφιντέρσκι με την ασπίδα του»!

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα καταγγείλει στα αρμόδια όργανα την στάση της αστυνομίας κατά την άφιξη της αποστολής στο «Γ. Καραϊσκάκης» κάνοντας λόγο και για επίθεση στον Κάρολ Σφιντέρσκι.

Από την πρώτη στιγμή των γεγονότων στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» οι «ασπρόμαυροι» κατηγορούν την ΕΛ. ΑΣ για την στάση της απέναντι στην αποστολή της ομάδας.

Εκτός από τις εξηγήσεις που θα ζητηθούν για το γεγονός ότι δεν τηρήθηκε και δεν εφαρμόστηκε τίποτα από όσα συμφωνήθηκαν στη σύσκεψη ασφαλείας το πρωί της Κυριακής, η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα καταγγείλει στα αρμόδια όργανα πως αστυνομικός χτύπησε με την ασπίδα του τον Κάρολ Σφιντέρσκι -στο χέρι- κατά την είσοδο των ομάδων στις εγκαταστάσεις του γηπέδου.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά ο Πολωνός επιθετικός δεν υπέστη κάποιον σοβαρό τραυματισμό, που δε θα του επέτρεπε να αγωνιστεί.

«Είναι απορίας άξιον ωστόσο, πως είναι δυνατόν η αστυνομία που υποτίθεται ότι έχει ρόλο να προστατεύει την ομάδα από χούλιγκανς, όχι μόνο να επιτρέπει στους τελευταίους να σουλατσάρουν, να προπηλακίζουν κλπ., αλλά να επιτίθεται από πάνω σε ποδοσφαιριστές...», αναφέρουν στη Μικράς Ασίας.