Ο ΠΑΟΚ ζητάει εξηγήσεις και από την ΕΛ.ΑΣ

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο ΠΑΟΚ ζητάει εξηγήσεις και από την ΕΛ.ΑΣ

bet365

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δε θα μείνει μόνο στην αντίδραση και την ανακοίνωση κατά της Πολιτείας και του κ. Λευτέρη Αυγενάκη, αλλά θα ζητήσει, επισήμως, εξηγήσεις και από την ΕΛ.ΑΣ.

Μάιντς - Άιντραχτ με Live Streaming* (21+) | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Από την πρώτη στιγμή όλων όσων συνέβησαν κατά την άφιξη της αποστολής του ΠΑΟΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ εξέφραζαν έντονα παράπονα για την στάση της αστυνομίας, θεωρώντας αποκλειστικά υπεύθυνους τους επιτελείς της.

Kι αυτό γιατί δεν τηρήθηκε και δεν εφαρμόστηκε τίποτα από όσα συμφωνήθηκαν στη σύσκεψη ασφαλείας το πρωί της Κυριακής.

Μετά την αντίδραση και την ανακοίνωση που εξέδωσε το μεσημέρι της Δευτέρας (2/12) και με την οποία βάλλει κατά του υφυπουργού αθλητισμού κ. Αυγενάκη, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ θα απευθυνθεί, με τον πλέον επίσημο τρόπο, στην ΕΛ. ΑΣ ζητώντας εξηγήσεις για όσα συνέβησαν εκτός αγωνιστικού χώρου στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα