Ασπρόμαυρο respect για την αγκαλιά Μπουζούκη σε Βιεϊρίνια (vid)
Ο Αντρέ Βιεϊρίνια δεν ήταν απλά ο απόλυτος πρωταγωνιστής του ντέρμπι της Τούμπας. Για άλλη μια φορά ο Πορτογάλος αρχηγός του ΠΑΟΚ απέδειξε ότι είναι ένας παίκτης – κόσμημα των ελληνικών γηπέδων, παίζοντας καταλυτικό ρόλο και στο περιστατικό με τον Σωκράτη Διούδη, μετά τη λήξη του αγώνα.
Λίγα λεπτά νωρίτερα και προτού οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων μπουν στα αποδυτήρια, ο Γιάννης Μπουζούκης, την ώρα της έντασης και του αναβρασμού στον αγωνιστικό χώρο, αγκάλιασε τον αρχηγό του «Δικεφάλου».
Αυτή η κίνηση του νεαρού ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού δεν πέρασε απαρατήρητη από τους «ασπρόμαυρους» και τον Γιώργη Σαββίδη, ο οποίος με ανάρτησή του έκανε λόγο για δυο «παικταράδες», ενώ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ «ανέβασε» το περιστατικό στα social media της.
Respect... #PAOKPAO @paofc_ @Super_League_GR #Vieirinha #Mpouzoukis pic.twitter.com/bSiLmP0TFr
— PAOK FC / ΠAOK (@PAOK_FC) November 4, 2019
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
