Το «πέσιμο» στον Διούδη, η τιμωρία του Δώνη και η συγγνώμη του Βιεϊρίνια!

Νίκος Αθανασίου
Το «πέσιμο» στον Διούδη, η τιμωρία του Δώνη και η συγγνώμη του Βιεϊρίνια!

bet365

Ένας άνθρωπος της ασφάλειας του ΠΑΟΚ επιτέθηκε στον πορτιέρο του Παναθηναϊκού, επικράτησε τεράστια ένταση ενώ ο Αντελίνο Βιεϊρίνια απολογήθηκε στους ανθρώπους του «τριφυλλιού» για το περιστατικό. Επιβαρυντικό το φύλλο αγώνα για τον Γιώργο Δώνη.

Το παιχνίδι στην Τούμπα μόλις έχει ολοκληρωθεί. Ανάμεσα στους δύο πάγκους επικρατεί τεράστια ένταση και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είναι... ασυγκράτητοι, σε ένα πρωτοφανές για τα δικά τους δεδομένα ξέσπασμα μετά την υπόδειξη πέναλτι στο 96'. Ο Δώνης και το επιτελείο του ήταν για πρώτη φορά σε μία τέτοια κατάσταση! Μετά την ανταλλαγή «γαλλικών», οι δύο ομάδες πηγαίνουν προς τα αποδυτήρια.

Ο Σωκράτης Διούδης την ώρα που κατευθύνεται προς την φυσούνα ανοίγει λανθασμένα διάλογο με την κερκίδα! Μόλις μπαίνει μέσα δέχεται επίθεση με ύβρεις από άνθρωπο της ασφάλειας του ΠΑΟΚ, ο οποίος αναφέρεται στο παρελθόν του με την φανέλα του Άρη.

Σε εκείνο το σημείο προσπαθεί να επιτεθεί στον Έλληνα πορτιέρο, παρεμβαίνει δυναμικά η ασφάλεια της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και επικρατεί... κομφούζιο μέσα στα αποδυτήρια, με τις δυνάμεις των ΜΑΤ να προσπαθούν να ηρεμήσουν την κατάσταση και να σπρώχνουν προς τον δικό τους χώρο, τους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Στην συνέχεια ο άσος του «τριφυλλιού» έδωσε κατάθεση για το περιστατικό στους υπευθύνους της αθλητικής βίας ενώ θετική εντύπωση προκάλεσε στο «πράσινο στρατόπεδο» μία κίνηση του Αντελίνιο Βιεϊρίνια.

Ο Πορτογάλος άσος φημίζεται για το ήθος του και αποτελεί πραγματικά «διαμάντι» για τα ελληνικά γήπεδα. Ο Βιεϊρίνια μόλις ολοκληρώθηκε η ένταση, πήγε στους ανθρώπους των «πρασίνων» και ζήτησε συγγνώμη για το περιστάτικο με τον Διούδη, αναγνωρίζοντας το λάθος που έγινε στο γήπεδο της Τούμπας.

Από 15 ημερολογιακές ημέρες μέχρι 5 αγωνιστικές ο Δώνης.

Από κει και πέρα, το φύλλο αγώνα «καίει» τον Γιώργο Δώνη, ο οποίος μόλις υποδείχθηκε το πέναλτι εις βάρος της ομάδας του, έσπρωξε τον τέταρτο βοηθό της αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα, αναφέρει το φ.α:

«Στο 90+6 λεπτό του αγώνα απέβαλα με κόκκινη κάρτα τον προπονητή του Παναθηναϊκού, Δώνη Γιώργο διότι έσπρωξε τον τέταρτο διαιτητή διαμαρτυρόμενος σε απόφασή μου. Μετά από αυτή την απόφαση υπήρχαν διαπληκτισμοί μεταξύ των παραγόντων του Παναθηναϊκού και της αστυνομίας, οι οποίοι τελείωσαν μετά από 2 λεπτά. Ουδεμία άλλη παρατήρηση».

Σύμφωνα με τον κανονισμό, ο προπονητής του Παναθηναϊκού κινδυνεύει με τιμωρία από 15 ημερολογιακές ημέρες μέχρι πέντε αγωνιστικές!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα