Ολυμπιακός: Οι Αβραάμ, Σεμέδο και Σουντανί παίρνουν αγωνιστική «εκδίκηση»!

Ολυμπιακός: Οι Αβραάμ, Σεμέδο και Σουντανί παίρνουν αγωνιστική «εκδίκηση»!

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Οι Αβραάμ, Σεμέδο και Σουντανί παίρνουν αγωνιστική «εκδίκηση»!

bet365

Περίπου έναν χρόνο πριν οι τρεις τους βρίσκονταν σε ένα δύσκολο αγωνιστικό και ποδοσφαιρικό... μονοπάτι. Ήρθε όμως η ώρα που Σεμέδο, Αβραάμ και Σουντανί παίρνουν τις... ρεβάνς τους!
Στα 25 του χρόνια ο Ρούμπεν Σεμέδο συνεχίζει να αποτελεί το απόλυτο παράδειγμα του πως ένας ποδοσφαιριστής που βρέθηκε με τόσα πολλά εξωαγωνιστικά προβλήματα και κόντεψε ακόμα και να... κόψει την μπάλα επέστρεψε στην ελίτ, το Champions League αλλά και καλείται τακτικά στην Εθνική της πατρίδας του! Όλα αυτά ο Σεμέδο τα πέτυχε μέσω του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες και ο Πέδρο Μαρτίνς του έδωσαν την ευκαιρία και εκείνος την άρπαξε από τα μαλλιά!!! Ένας ποδοσφαιριστής που το 2017-2018 έπαιξε σε μόλις 5 ματς με τη Βιγιαρεάλ φέτος... οργιάζει και δίνει αποστομωτικές απαντήσεις. Φέτος έχει αγωνιστεί σε 12 ματς, έχει 3 γκολ, είναι πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού στην Ευρώπη και έχει διαδραματίσει τον πλέον κομβικό ρόλο στην πορεία των Πειραιωτών.
Περίπτωση Νο2: Ελ Αρμπί Χιλάλ Σουντανί. Ο Αλγερινός που έπαθε πέρυσι μεγάλη ζημιά με τραυματισμό του, έκανε χειρουργείο και τέθηκε off για ένα διάστημα άνω των έξι μηνών. Πέρυσι σε όλη την χρονιά είχε 8 ματς με 2 γκολ. Φέτος έχει ήδη 2 σε μόλις 5 αγώνες και έπεται και συνέχεια ενώ στην Αγγλία συζητάνε και σχολιάζουν διαρκώς με θετικό τρόπο την αγωνιστική του... μεταμόρφωση.
Παίκτης Νο3: Αβραάμ Παπαδόπουλος. Στα 34 του χρόνια. Ένας στόπερ που στα προπονητικά πλάνα του Ολυμπιακού δεν ήταν παρά μία εφεδρική επιλογή. Ούτε καν ο τρίτος στην ιεραρχία. Και όμως. Όποτε κλήθηκε να προσφέρει το έκανε και με το παραπάνω. Με την Πλζεν τραυματίστηκε αλλά έως τότε είχε πολύ καλή εικόνα και στο δύσκολο ματς με τον Άρη ήταν εξαιρετικός. Πέρυσι είχε καταγράψει 2 συμμετοχές στον Ολυμπιακό όλες και όλες και φέτος έχει ήδη 3. Τρεις παίκτες με τρεις διαφορετικές ιστορίες. Όλοι τους πίσω τους έχουν και ένα δύσκολο background. Ο Αβραάμ για παράδειγμα πληγώθηκε αρκετά επί προσωπικού για το πως είχε φύγει από τον Ολυμπιακό την τελευταία φορά. Με τον Σεμέδο πάντως έκαναν ένα πολύ καλό δίδυμο με Άρη ενώ έχουν και εξαιρετική προσωπική σχέση. Και οι τρεις τους λοιπόν δείχνουν πως πλέον παίρνουν την αγωνιστική τους... εκδίκηση!!!
Ο Σεμέδο φέτος:
Σε 6 ματς προκριματικών Champions League: 515 λεπτά με 2 γκολ
Σε 4 ματς της SL1: 375 λεπτά χωρίς γκολ ή ασίστ, 12 κλεψίματα, 7 επεμβάσεις, 1 απόκρουση, 7 πάσες και 2 φάουλ υπέρ
Σε 2 ματς ομίλων Champions League: 180 λεπτά με 1 γκολ
Ο Αβραάμ φέτος:
Σε 2 ματς της SL1: 102 λεπτά συμμετοχής χωρίς γκολ ή ασίστ, 4 κλεψίματα, 1 γέμισμα & 1 πάσα
Σε 1 ματς προκριματικών Champions League: 22 λεπτά δίχως γκολ ή ασίστ
Ο Σουντανί φέτος:
Σε 4 ματς SL1: 242 λεπτά με 2 γκολ, 1 κλέψιμο, 14 πάσες και 7 φάουλ υπέρ
Σε 1 παιχνίδι προκριματικών Champions League: 17 λεπτά χωρίς γκολ ή ασίστ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα