Ο ΠΑΟΚ αγκαλιά με τον Εσίτι της Γάνδης (vids)

Ο ΠΑΟΚ αγκαλιά με τον Εσίτι της Γάνδης (vids)

Ο ΠΑΟΚ αγκαλιά με τον Εσίτι της Γάνδης (vids)

bet365

Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει στροφή στην απόκτηση ενός χαφ κι αυτός που τη δεδομένη χρονική στιγμή απασχολεί είναι ο Αντερσον Εσίτι της Γάνδης. ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Η υπόθεση του Φίλιπ Μπράνταριτς δεν πρόκειται να παραμείνει για πολύ καιρό ανοικτή, ούτε ο ΠΑΟΚ θα περιμένει για… πάντα την απόφαση της Κάλιαρι. Όπως ανέφερε και νωρίτερα το gazzetta.gr ο αμυντικός μέσος με τον οποίο μιλάνε, πλέον, οι Πρωταθλητές Ελλάδας είναι άλλος, κι ακούει στο όνομα Αντερσον Εσίτι.

Ο 25χρονος Νιγηριανός μέσος της Γάνδης είναι, όπως όλα δείχνουν, το φαβορί για τη θέση του αμυντικού μέσου που καίγεται να αποκτήσει ο ΠΑΟΚ.

Οι «ασπρόμαυροι» βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές και με τον ποδοσφαιριστή, αλλά και τη Γάνδη με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο.

Ο Εσίτι είναι γνώριμος του Αμπέλ Φερέιρα καθώς έχει πορτογαλικό παρελθόν, αφού για δύο χρόνια είχε αγωνιστεί στη Λεϊσόες (2012-2014) και για μια τριετία (2014-2017) στην Εστορίλ.

Μάλιστα εκείνο το καλοκαίρι που αποκτήθηκε από τη Γάνδη έπαιξε κόντρα στον ΠΑΟΚ σε ένα φιλικό παιχνίδι και είχε αφήσει άριστες εντυπώσεις. Από τότε το όνομά του είχε μπει στο μπλοκάκι των ανθρώπων του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα