ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Στροφή του ΠΑΟΚ στον χαφ, ανοικτό του Κοεντράο, αν…

Στροφή του ΠΑΟΚ στον χαφ, ανοικτό του Κοεντράο, αν…

Στροφή του ΠΑΟΚ στον χαφ, ανοικτό του Κοεντράο, αν…

Ο Φάμπιο Κοεντράο επικαλείται οικογενειακούς λόγους, ο ΠΑΟΚ αφήνει ανοικτό το θέμα του και στρέφεται στην απόκτηση ενός αμυντικού χαφ, που είναι αλήθεια ότι «καίγεται»… ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Ο 31χρονος πρώην σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης ζήτησε νέα παράταση μέχρι να πάρει την οριστική απόφαση, ο ΠΑΟΚ δεν ήταν πρόθυμος να του δώσει επιπλέον χρόνο, οπότε το θέμα του αυτή την στιγμή έχει «παγώσει» και «παραμένει ανοικτό», όπως έλεγαν στη Μικράς Ασίας. Τα όσα γράφονται στην Πορτογαλία αναφορικά με το θέμα δεν παρουσιάζουν όλη την πραγματικότητα, αλλά μόνο ένα μέρος της, αυτό που αφορά το οικογενειακό θέμα του ποδοσφαιριστή.

Οι «ασπρόμαυροι» θα κοιτάξουν για άλλες λύσεις σ’ ότι αφορά τη θέση του αριστερού μπακ και αν στο μεταξύ ο Κοεντράο αλλάξει την απόφασή του, ίσως να ασχοληθούν εκ νέου μαζί του.

Αυτό που «καίει» τον ΠΑΟΚ τη δεδομένη χρονική στιγμή, ειδικά μετά και την κλήρωση που έφερε τον Άγιαξ στο δρόμο του, είναι το θέμα του αμυντικού χαφ. Ο Φίλιπ Μπράνταριτς είναι ο παίκτης που θέλει και ο Αμπέλ Φερέιρα να αποκτηθεί, ωστόσο ο «Δικέφαλος» δε θα περιμένει και για πολύ καιρό την Κάλιαρι.

Οι Ιταλοί έχουν εδώ και μέρες μια συγκεκριμένη οικονομική πρόταση στα χέρια τους και αν συνεχίσουν να είναι αρνητικοί ως προς την παραχώρηση του Κροάτη αμυντικού μέσου, τότε άμεσα οι Πρωταθλητές Ελλάδας θα στραφούν σε άλλη λύση και σε έναν από τους δύο παίκτες (με πάνω-κάτω τα ίδια χαρακτηριστικά) που ακολουθούν στη μεταγραφική λίστα τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο μέσος με τον οποίο αυτή την στιγμή μιλάει ο ΠΑΟΚ και είναι πολύ κοντά στην απόκτησή του δεν είναι ο Μπράνταριτς, αλλά άλλος παίκτης, η υπόθεση του οποίου εκτιμάται ότι μπορεί να παρουσιάσει εξέλιξη μέσα στις επόμενες μία-δύο ημέρες.