Ολυμπιακός: Νέα ανατροπή δεδομένων που δείχνει deal με Σεμέδο και μετά φορ!

Ολυμπιακός: Νέα ανατροπή δεδομένων που δείχνει deal με Σεμέδο και μετά φορ!

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Νέα ανατροπή δεδομένων που δείχνει deal με Σεμέδο και μετά φορ!

bet365

Η υπόθεση του Ρούμπεν Σεμέδο που έχει περάσει από πολλά... στάδια και είχε εμπόδια για τους Πειραιώτες, δείχνει πως θα έχει θετικό τέλος για τον Ολυμπιακό που φουλάρει να κλείσει και φορ.

Παραγουάη - Κατάρ με αξεπέραστο Live Στοίχημα και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+)

Από την Κυριακή φαινόταν πως η περίπτωση του Σεμέδο δεν είχε... στραβώσει οριστικά για τον Ολυμπιακό παρά τα προβλήματα που υπήρξαν.

Οι νεότερες ενδείξεις και πληροφορίες για την υπόθεση του 25χρονου στόπερ που θέλει τόσο ο Πέδρο Μαρτίνς αναφέρουν πως δείχνει να έχει πάρει (ξανά) άλλη τροπή και αυτήν την φορά θετική για τους Πειραιώτες. Σε αυτήν την περίπτωση φαίνεται πως θα υπάρξει αίσιο τέλος για ένα μεταγραφικό story που τράβηξε τόσες ημέρες, με τον πειραϊκό σύλλογο να έχει φανερώσει ως γνωστόν ακόμα και διάθεση αγοράς του παίκτη της Βιγιαρεάλ. Εάν όλα πάνε καλά τότε ο Πορτογάλος θα μπει στο αεροπλάνο για την Ελλάδα και προκειμένου να κλείσει και τυπικά πια.

Να θυμίσουμε πως δύο βασικά προβλήματα ήταν οι δικαστικές εκκρεμότητες για τον παίκτη (σ.σ. που έχουν διαδικαστικά θέματα απαραίτητα να ρυθμιστούν) καθώς και ορισμένες νέες αξιώσεις της Βιγιαρεάλ (σ.σ. σε σχέση με τα αρχικά συμφωνηθέντα) που άλλαξαν το... status της μεταγραφής. Σημαντικό ρόλο έπαιξε συνολικά η στάση του ίδιου του παίκτη, που έτσι και αλλιώς είχε πρόθεση να μην συνεχίσει στη Βιγιαρεάλ. Επίσης σε ότι αφορά στον φορ. Ο Ολυμπιακός εντείνει τις προσπάθειές του για την ενίσχυσή του. Σε πρώτο πλάνο έχει στην παρούσα φάση παίκτες όπως τους Ελ Αραμπί και Βινίσιους (σ.σ. ενώ υπάρχουν και περιπτώσεις παικτών από Αγγλία όπως ο Καρίγιο). Εκτιμάται πάντως πως το θέμα του στόπερ θα κλείσει πριν από αυτό του επιθετικού.

* Το θέμα του Μάρκοβιτς είναι - όπως είχε γράψει πρώτο το Gazzetta.gr - εδώ και μέρες κλεισμένο αλλά και δρομολογημένο και για τον Σέρβο αναμένονται πια τα τυπικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα