Ολυμπιακός: Έριξε στο τραπέζι και πρόταση αγοράς του Σεμέδο!

Ολυμπιακός: Έριξε στο τραπέζι και πρόταση αγοράς του Σεμέδο!

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Έριξε στο τραπέζι και πρόταση αγοράς του Σεμέδο!

bet365

Ο Ολυμπιακός εμφανίζεται αποφασισμένος να τελειώσει την μεταγραφή του Ρούμπεν Σεμέδο, ρίχνοντας στο τραπέζι ακόμα και πρόταση αγοράς του στόπερ της Βιγιαρεάλ.

Βραζιλία - Βενεζουέλα με αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.

Οι Πειραιώτες κάνουν ότι μπορούν προκειμένου να διασφαλίσουν πως ο 25χρονος άσος θα γίνει παίκτης τους. Στην προσπάθειά τους να πετύχουν την μεταγραφή από τη Βιγιαρεάλ, όπου ανήκει πρότειναν ακόμα και αγορά του, προσφέροντας ένα ποσό πάνω από 2 εκατ. ευρώ.

Ο Σεμέδο - που είχε δοθεί δανεικός στη Ρίο Άβε - πέρυσι σε μία χρονιά που έπαιξε και Ισπανία και Πορτογαλία είχε 26 ματς με 2 γκολ. Ο Μαρτίνς ξέρει πολύ καλά τον Ρούμπεν Σεμέδο ως ποδοσφαιριστή και τον έχει σε εκτίμηση. Αυτήν την στιγμή πάντως ο Ολυμπιακός παραμένει για τα καλά στο... κόλπο της απόκτησης του παίκτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα