ΟΦΗ: Το «βλέμμα» στη Ρόδο για Βέρα - Ισις

ΟΦΗ: Το «βλέμμα» στη Ρόδο για Βέρα - Ισις

Gazzetta team
ΟΦΗ: Το «βλέμμα» στη Ρόδο για Βέρα - Ισις

bet365

Ξεκίνησε σημερα στη Ρόδο η σχολή Προπονητών UEFA Pro, με τους Χάιμε Βέρα και Αλεχάντρο Ίσις να βρίσκονται εκεί, ώστε να έρθουν σε συνεννόηση με την ομοσπονδία για την αναγνώριση των διπλωμάτων τους, που θα κρίνει και το μέλλον τους στον ΟΦΗ.

Από τις 15 έως τις 23 Ιουνίου θα διεξαχθούν στη Ρόδο πρακτικές ασκήσεις στο πλαίσιο για την Σχολής προπονητικής UEFA Pro, με νέους υποψήφιους προπονητές που θέλουν να αποκτήσουν το δίπλωμα να βρίσκονται στο νησί.

Ο ΟΦΗ έχει αυξημένο ενδιαφέρον για την περίπτωση του Χιλιανού τεχνικού του, καθώς και του βοηθού του, αφού δεν είναι κάτοχοι του UEFA Pro.

Έτσι θα έχουν συνάντηση με τους εκπροσώπους της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, προκειμένου να μπορέσουν να αποκτήσουν το δίπλωμα, χωρίς να χρειαστεί να φοιτήσουν στη σχολή. Σημειώνεται πως δίχως αυτό δεν μπορούν να προπονήσουν ομάδα της πρώτης κατηγορίας, «σκόπελος» που ως τώρα προσπεράστηκε με τη δήλωση του πρώην βοηθού προπονητή των Κρητικών, Νίκου Καραμπετάκη, ως πρώτου για τους αγώνες.

Έτσι το μέλλον του Βέρα στην τεχνική ηγεσία θα κριθεί αυτές τις μέρες στη Ρόδο, αφού αν για οποιονδήποτε λόγο δεν γίνει κάτοχος του UEFA Pro, θα αντικατασταθεί στον πάγκο του συλλόγου, που με τη σειρά του περιμένει τα νεότερα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα