Κυριάκος: «Όλα έχουν την υπογραφή Σαββίδη» (pic)

Κυριάκος: «Όλα έχουν την υπογραφή Σαββίδη» (pic)

Κυριάκος: «Όλα έχουν την υπογραφή Σαββίδη» (pic)

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Κυριάκος Κυριάκος, με αφορμή την παραμονή του Φερνάντο Βαρέλα, τόνισε πως όλα όσα γίνονται και θα γίνουν από δω και πέρα έχουν την υπογραφή του Ιβάν Σαββίδη.

Η ανατροπή στην υπόθεση του Φερνάντο Βαρέλα έχει και την υπογραφή του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη και στην παραμονή του ποδοσφαιριστή στον ΠΑΟΚ για τα επόμενα τρία χρόνια.  

Με αφορμή την παραμονή του Αφρικανού αμυντικού, ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Κυριάκος Κυριάκος, στάθηκε στον ιδιοκτήτη της ομάδας, Ιβάν Σαββίδη, γράφοντας στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram:

«Ο μόνος άνθρωπος που ξέρει με συνέπεια να κρατάει τη Θεσσαλονίκη χαρούμενη! Που η δική του χαρά σταματάει για να δουλέψει για τη χαρά των άλλων… Η παραμονή του Βαρέλα και όσα έρχονται τις επόμενες μέρες, έχουν την υπογραφή του!».

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ο μόνος άνθρωπος που ξέρει με συνέπεια να κρατάει τη Θεσσαλονίκη χαρούμενη! Που η δική του χαρά σταματάει για να δουλέψει για τη χαρά των άλλων...Η παραμονή του Βαρέλα και όσα έρχονται τις επόμενες μέρες, έχουν την υπογραφή του!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Κυριάκος Κυριάκος (@kyrkyr78) στις