ΠΑΟΚ: Τα μεταγραφικά δεδομένα των Νταμπλούχων

ΠΑΟΚ: Τα μεταγραφικά δεδομένα των Νταμπλούχων

ΠΑΟΚ: Τα μεταγραφικά δεδομένα των Νταμπλούχων

bet365

Η υπόθεση Βαρέλα μπορεί να είναι στο επίκεντρο, αλλά αυτό να σημαίνει πως δεν έχουν γίνει συζητήσεις και κινήσεις προς άλλες κατευθύνσεις από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Ξεκινώντας από το πολύκροτο σήριαλ της παραμονής του Φερνάντο Βαρέλα, ο Αφρικανός αμυντικός γνωρίζει τα δεδομένα, μετά και τη νέα βελτιωμένη πρόταση του ΠΑΟΚ, και πρέπει να αποφασίσει το συντομότερο δυνατόν. Λέγεται πως στις αρχές της εβδομάδας θα δώσει την οριστική απάντησή του, πάντως, ο ίδιος προσδιορίζει το «deadline» ως το τέλος του μήνα.

Μέχρι τότε θα έχει μιλήσει με τον εκπρόσωπό του, θα έχει εξετάσει τις προτάσεις που έχει «εξ Ανατολών» και θα έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος των επαφών με τους Νταμπλούχους Ελλάδας.

Μεγάλο ρόλο, που ενδεχομένως να καθορίσει τις εξελίξεις, φαίνεται να παίζει η οικογένεια και τα παιδιά του Φερνάντο Βαρέλα, που ασυζητητί επιλέγουν «ΠΑΟΚ» και θέλουν να συνεχίσουν τη ζωή τους στη Θεσσαλονίκη, όπου έχουν τις παρέες τους, παίζουν ποδόσφαιρο, έχουν αγαπήσει την Ελλάδα.

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής, έχει μιλήσει αρκετές φορές με τον Ιβάν Σαββίδη, με τελευταία κουβέντα να γίνεται στο περιθώριο του πάρτι για την κατάκτηση του νταμπλ, ήθελε τριετές κλειστό συμβόλαιο, κάτι που ο ΠΑΟΚ του το προσφέρει μετά τον τελικό του κυπέλλου, στο οικονομικό τα χρήματα μπορεί και να ξεπεράσουν το ένα εκατομμύριο ευρώ το χρόνο.

Ο Σάχοφ

Μια ακόμη ανοικτή υπόθεση που έχει τεθεί ως άμεση προτεραιότητα είναι αυτή του Εβγέν Σάχοφ. Ο Λουτσέσκου επιθυμεί την παραμονή του Ουκρανού μέσου, που μπορεί να αποδειχθεί υπερπολύτιμος στο διάστημα της απουσίας του Χοσέ Μαουρίσιο και να δώσει λύσεις ενόψει των προκριματικών στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Σάχοφ έχει πρόταση, αυτό είναι το σίγουρο, ενδεχομένως και να έχει δώσει το λόγο του, μια από τις ομάδες που έχει δείξει ενδιαφέρον είναι η Μακάμπι Τελ Αβίβ του Βλάνταν Ίβιτς, ωστόσο ο ΠΑΟΚ θα περιμένει μέχρι τις αρχές της εβδομάδας να απαντήσει στην πρόταση που του έχει κάνει κοντά στις 500.000 ευρώ (για 2+1 χρόνια) και αρχικά δεν ικανοποιεί τον Ουκρανό ποδοσφαιριστή.

Οι υπόλοιποι

Αν ο Σάχοφ απαντήσει αρνητικά, τότε ο «Δικέφαλος» μπορεί να εξετάσει ως ενναλακτική λύση την παραμονή του Χοσέ Κάνιας, που περιμένει στο ακουστικό του, ενώ σε συνάρτηση με την πορεία της υπόθεσης του Σέρτζιο Ολιβέιρα είναι υποχρεωμένος να ψάξει για παίκτες στη μεσαία γραμμή, όπου αυτή την στιγμή ο μοναδικός διαθέσιμος ποδοσφαιριστής είναι ο Μίσιτς και αναμένεται να επιστρέψουν πρώτα ο Βέρνμπλουμ και αργότερα ο Μαουρίσιο.

Οι προτάσεις και τα ονόματα που εξετάζονται είναι αρκετά για την συγκεκριμένη θέση, ένα από αυτά είναι και του Βάσκου, Αντέρ Ιτουράσπε, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι και δεν πρόκειται να ανανεωθεί από την Αθλέτικ.

Στα 30 του και μετά από 320 εμφανίσεις με τη φανέλα της ομάδας από το Μπιλμπάο, ο Ιτουράσπε είναι ένα όνομά το οποίο από τον περασμένο χειμώνα άρχισε να «παίζει» και να προτείνεται από μάνατζερ και σε ελληνικές ομάδες, μεταξύ αυτών και η ΑΕΚ.

Ενα θέμα το οποίο έκλεισε πολύ γρήγορα, με τον Γιώργο Σαββίδη να υποστηρίζει ότι ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να κινηθεί για την απόκτηση του Βάσκου ποδοσφαιριστή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα