Ο ΠΑΟΚ και η πρόταση για τον Ολιβέιρα (pic)

Ο ΠΑΟΚ και η πρόταση για τον Ολιβέιρα (pic)

bet365

«Η πρόταση που ετοιμάζει ο ΠΑΟΚ στην Πόρτο για να δανειστεί τον Σέρτζιο Ολιβέιρα», είναι ο τίτλος της «O Jogo» για το θέμα του Πορτογάλου μέσου. Τα ποσά που αναφέρουν και η στάση του Κονσείσάο.

Το θέμα του Σέρτζιο Ολιβέιρα δεν πρόκειται να παρουσιάσει κάποια σημαντική εξέλιξη πριν από το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Πόρτο, που έχει στρέψει όλη την προσοχή της στον τελικό του κυπέλλου, το ερχόμενο Σάββατο κόντρα στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Σε σημερινό ρεπορτάζ της η εφημερίδα «O Jogo» επιβεβαιώνει την πρόθεση του ΠΑΟΚ να αποκτήσει τον Πορτογάλο μέσο με πολύ λιγότερα χρήματα από την αρχική ρήτρα (12 εκατ. ευρώ) που υπάρχει στο συμβόλαιο του. «Η πρόταση μπορεί να φτάσει στα 5 εκατομμύρια ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων», αναφέρει, ενώ παράλληλα επισημαίνει και το γεγονός ότι το καλοκαίρι η Πόρτο θα χάσει πολλούς από τους βασικούς της ποδοσφαιριστές, ¨οπότε δεν είναι σίγουρο ότι θα παραχωρήσει τόσο εύκολα τον Ολιβέιρα».

Σύμφωνα με τους Πορτογάλους «η απόφαση ανήκει στον Σέρτζιο Κονσεϊσάο και θα παρθεί μετά τον τελικό του κυπέλλου», σημειώνουν.

 

Τελευταία Νέα