ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Ατζέντης Ολιβέιρα: «Είναι χαρούμενος στον ΠΑΟΚ…»

Ατζέντης Ολιβέιρα: «Είναι χαρούμενος στον ΠΑΟΚ…»

Ατζέντης Ολιβέιρα: «Είναι χαρούμενος στον ΠΑΟΚ…»

Όλη η Πορτογαλία γράφει και σχολιάζει το μέλλον του Σέρτζιο Ολιβέιρα, αλλά και το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ να τον αποκτήσει από την Πόρτο!

Οι Πορτογάλοι ασχολούνται τις τελευταίες ημέρες με τον Σέρτζιο Ολιβέιρα και το ενδεχόμενο να αποκτηθεί από τον ΠΑΟΚ. Αρχικά, η «Α Bola» στάθηκε στο θέμα αποκαλύπτοντας ότι ο Μάριο Μπράνκο βρέθηκε στο Πόρτο με στόχο να μιλήσει γύρω από την συγκεκριμένη υπόθεση με τους «δράκους».

Η «Record» έγραψε ότι ο Ολιβέιρα είναι στο μυαλό του Σέρτζιο Κονσεϊσάο ο αντικαταστάτης του Έκτορ Ερέρα, καθώς  το συμβόλαιο του τελευταίου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και δεν υπάρχει απόφαση για να ανανεωθεί.

Στην ιστοσελίδα «zerozero.pt» υπάρχει ακόμη μια αναφορά σήμερα για τον 26χρονο Πορτογάλο μέσο. «Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να πληρώσει τα 12 εκατομμύρια ευρώ της οψιόν αγοράς ή να διαπραγματευτεί με τους Δράκους μια χαμηλότερη τιμή», αναφέρεται.

Τέλος στην «O Jogo» φιλοξενούνται δηλώσεις του εκπροσώπου του Ολιβέιρα, Αμαντέου Παισάο, στις οποίες υποστηρίζει πως ο πελάτης του «είναι χαρούμενος στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν έχει αποφασιστεί τίποτα ακόμα όσον αφορά την οψιόν αγοράς του».