Ο ΠΑΟΚ, ο Ολιβέιρα και το ταξίδι του Μπράνκο

Ο ΠΑΟΚ, ο Ολιβέιρα και το ταξίδι του Μπράνκο

Ο ΠΑΟΚ, ο Ολιβέιρα και το ταξίδι του Μπράνκο

bet365

Με το θέμα δανεισμού του Σέρτζιο Ολιβέιρα από την Πόρτο στον ΠΑΟΚ ασχολούνται σήμερα στην Πορτογαλία κάνοντας λόγο για νέο κύκλο συζητήσεων και επαφών.

Πιο συγκεκριμένα η «A Bola» γράφει σήμερα πως «ο ΠΑΟΚ διαπραγματεύεται τους όρους του δανεισμού του Σέρτζιο Ολιβέιρα», ενώ όπως αναφέρεται ο αθλητικός διευθυντής της ελληνικής ομάδας, Μάριο Μπράνκο, βρέθηκε πρόσφατα στο Πόρτο με στόχο να διαπραγματευτεί το θέμα της ρήτρας των 12 εκατομμυρίων ευρώ, που υπάρχει στο συμβόλαιο του Πορτογάλου μέσου.

Ο ΠΑΟΚ, όπως έχει γράψει το gazzetta.gr, έχει σύμμαχο τον Ολιβέιρα, ο οποίος θέλει σαν τρελός να παραμείνει στην ομάδα, ενώ και στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για το ενδεχόμενο να εξεταστεί η περίπτωση συνιδιοκτησίας των δύο ομάδων για τα δικαιώματα του 26χρονου μέσου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα