Ο Ολυμπιακός ήδη «δουλεύει» το θέμα αντί-Γιαννιώτη...

Ο Ολυμπιακός ήδη «δουλεύει» το θέμα αντί-Γιαννιώτη...

Δημήτρης Τομαράς
Ο Ολυμπιακός ήδη «δουλεύει» το θέμα αντί-Γιαννιώτη...

bet365

Στο Λιμάνι έχουν αρχίσει διεργασίες ώστε να κλείσει ο Νο2 πορτιέρο πίσω από τον Ζοσέ Σα και στην θέση του εκτός πλάνων Ανδρέα Γιαννιώτη, έχοντας και... ελληνικές επιλογές στην λίστα τους.
Έχουμε καταγράψει ήδη ότι μετά τις εξελίξεις με τον Γιαννιώτη δρομολογούνται οι επόμενες κινήσεις από μεριάς Ολυμπιακού. Στο Λιμάνι - όπου ήδη πήρε θέση για το ζήτημα του διεθνούς πορτιέρο ο διευθυντής επικοινωνίας των Πειραιωτών Κώστας Καραπαπάς - ήδη κινούνται για να κλείσουν τον αντί-Γιαννιώτη. Τον κίπερ που θα πλαισιώνει ως 2ος τον Σα. Ο Ολυμπιακός θα κοιτάξει και στο εξωτερικό, ωστόσο έχει και εντός των συνόρων λύσεις. Μία τέτοια λύση είναι ο Σλοβένος πορτιέρο Μάτιτς Κότνικ, ύψους 1.90 και γεννηθείς το 1990 με 11 ματς πρωταθλήματος φέτος στον Πανιώνιο. Μία άλλη περίπτωση που έχει εξεταστεί παλαιότερα είναι ο Επασί, γεννημένος το 1993 και με 9 ματς φέτος στην Super League στον Λεβαδειακό.
Σε σχέση με τους δύο πάντως ο Κότνικ έχει το πάνω... χέρι. Δεν αποκλείεται να προκύψουν νεότερα ακόμα και εντός της προσεχούς εβδομάδας για το... μέτωπο αυτό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα