Καραπαπάς για Γιαννιώτη: «Για αυτό μένει εκτός ομάδας ο Γιαννιώτης»

Καραπαπάς για Γιαννιώτη: «Για αυτό μένει εκτός ομάδας ο Γιαννιώτης»

Δημήτρης Τομαράς
Καραπαπάς για Γιαννιώτη: «Για αυτό μένει εκτός ομάδας ο Γιαννιώτης»

bet365

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, ανάρτησε σχόλιο στα social media του εξηγώντας το γιατί ο Ανδρέας Γιαννιώτης έχει μείνει εκτός πλάνων και ομάδας.
Η ανάρτησή του:
Για να μη μπερδεύουν κάποιοι τον κόσμο μας και για να μην εμπλέκουν και τον προπονητή να ξεκαθαρίσουμε κάτι για το θέμα Γιαννιώτη και για κάθε Γιαννώτη αυτού του κόσμου. Όταν ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σου φέρεται σαν οικογένεια για χρόνια ολόκληρα, όταν χρωστάς στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και δεν σου χρωστάει και σου κάνει μια τεράστια προσφορά και εσύ ασχολείσαι με τη Ρωσία και την Ουκρανία, θα ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΟΜΑΔΟΣ. Γιατί; Γιατί όσοι παίζουν στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ θα έχουν ψυχή, μυαλό, πνεύμα 100% εδώ! Αλλιώς δεν θα είναι μέλη της ομάδας. Είναι τόσο απλό! ΚΑΝΕΙΣ δεν είναι πάνω απο το καλό του συνόλου και πάνω απο την ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα