Το πόκερ ΠΑΟΚ – Πρίγιοβιτς με φόντο τη μεταγραφή στην Αλ Ιτιχάντ

Το πόκερ ΠΑΟΚ – Πρίγιοβιτς με φόντο τη μεταγραφή στην Αλ Ιτιχάντ

Σταύρος Σουντουλίδης
Το πόκερ ΠΑΟΚ – Πρίγιοβιτς με φόντο τη μεταγραφή στην Αλ Ιτιχάντ

bet365

Το τηλεφωνικό ραντεβού Ιβάν Σαββίδη και Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, που με τον τρόπο του πιέζει, αναμένεται να ρίξει οριστικά φως στη μεταγραφή του Σέρβου στην Αλ Ιτιχάντ.

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ζήτησε να απουσιάζει από την σημερινή και την αυριανή προπόνηση του ΠΑΟΚ, θέλοντας με τον τρόπο του να δείξει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης ότι επιθυμία του είναι να ολοκληρωθεί άμεσα η μεταγραφή του στην Αλ Ιτιχάντ.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Το μυθικό συμβόλαιο, με αποδοχές που μαζί με τα μπόνους θα ανέρχονται στα 5 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, έχουν κάνει τον Σέρβο επιθετικό να επιθυμεί την ολοκλήρωση αυτής της μεταγραφής, την ίδια ώρα που ο ΠΑΟΚ θέλει και πιέζει με τον τρόπο του να παραμείνει στην ομάδα.

Όμως, ο ΠΑΟΚ σ’ αυτό το πόκερ ανάμεσα στις δύο πλευρές, θέλει να πείσει τον Πρίγιοβιτς να μείνει και με το σώμα και με το μυαλό στις υποχρεώσεις της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν και όχι να σκέφτεται τα εκατομμύρια που στρώνουν στα πόδια του οι Άραβες.

Η Αλ Ιτιχάντ φαίνεται διατεθειμένη να καλύψει τη ρήτρα των 10.000.000 ευρώ, αλλά προς το παρόν δεν το έχει κάνει, κάτι που δίνει στον ΠΑΟΚ ένα πλεονέκτημα, ωστόσο επαναλαμβάνουμε ότι η διοίκησή του «Δικεφάλου» θέλει να κρατήσει τον Πρίγιοβιτς στις τάξεις της απόλυτα συνειδητοποιημένο στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Πάντως, στην Τούμπα προετοιμάζονται για όλα τα ενδεχόμενα. Το τι θα γίνει θα φανεί μέσα στις επόμενες ημέρες και πολλά θα ξεκαθαρίσουν καταρχήν από το τηλεφωνικό ραντεβού, που θα υπάρχει μεταξύ του Ιβάν Σαββίδη και του Πρίγιοβιτς, αλλά και από την στάση και της Αλ Ιτιχάντ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα