Χωρίς Πρίγιοβιτς η προπόνηση του ΠΑΟΚ!

Χωρίς Πρίγιοβιτς η προπόνηση του ΠΑΟΚ!

Σταύρος Σουντουλίδης
Χωρίς Πρίγιοβιτς η προπόνηση του ΠΑΟΚ!

bet365

Ο Σέρβος επιθετικός δεν έδωσε το «παρών» στην προπόνηση του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας με...φόντο τη μεταγραφή του στην Αλ Ιτιχάντ. Αντίθετα με την ομάδα προπονείται, ξανά, ο Γιάννης Μυστακίδης.

Το μεσημέρι του Σαββάτου (5/1) οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκαν στο γήπεδο της Τούμπας και όχι στο Αθλητικό Κέντρο της Σουρωτής, όπως προέβλεπε ο αρχικός προγραμματισμός.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ολοι οι ποδοσφαιριστές έφτασαν στην ώρα τους στο γήπεδο εκτός από έναν: τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς!

Ο Σέρβος επιθετικός, που το πρωί του Σαββάτου εθεάθη στην περιοχή της Θέρμης μαζί με τη γυναίκα του, ζήτησε να απουσιάζει από την σημερινή και την αυριανή προπόνηση του «Δικεφάλου», καθώς με αυτόν τον τρόπο πιέζει προκειμένου να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις με την Αλ Ιτιχάντ για τη μεταγραφή του στην ομάδα της Τζέντα.

Αντίθετα, από το Σάββατο (5/1) προπονείται ξανά με την ομάδα του Δικεφάλου ο Γιάννης Μυστακίδης, που επέστρεψε από τον δανεισμό του στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα