Ο Ολυμπιακός και στο θέμα Τουρέ στήριξε τον Μαρτίνς!

Ο Ολυμπιακός και στο θέμα Τουρέ στήριξε τον Μαρτίνς!

Δημήτρης Τομαράς
Ο Ολυμπιακός και στο θέμα Τουρέ στήριξε τον Μαρτίνς!

bet365

Το Gazzetta.gr αναδεικνύει τέσσερις βασικούς λόγους που ο Γιάγια Τουρέ αποχωρεί πρόωρα από τον Ολυμπιακό και το πως οι Πειραιώτες έδειξαν εκ νέου εμπράκτως το πόσο στηρίζουν τον Πέδρο Μαρτίνς.
Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές ο Γιάγια Τουρέ αναμενόταν να αποτελέσει και τυπικά πια παρελθόν με τις υπογραφές για την λύση του συμβολαίου του στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Το Gazzetta.gr στέκεται σε τέσσερις βασικές αιτίες που ο Τουρέ φεύγει πρόωρα από το Λιμάνι:
Νο1: Οι δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς προ λίγω ημερών δεν ήταν συμπτωματικές ή τυχαίες. Ο Πορτογάλος είπε πως ο Τουρέ θα πρέπει να περιμένει την σειρά του για να μπει αποστολή και ότι δεν ήταν έτοιμος. Το club από την πρώτη στιγμή στήριξε τον προπονητή και στο θέμα αυτό απέναντι στον Τουρέ που στο μικρό διάστημα που αγωνίστηκε δεν έδειξε ικανός να κάνει την διαφορά. Ο Ιβοριανός είχε μείνει πίσω σε επίπεδο ετοιμότητας, είχε χάσει προπονήσεις και γενικά είχε θέματα και προβλήματα. Το πιο δύσκολο ήταν πως δεν φαινόταν ικανός να γυρίσει το... χαρτί.
Νο2: Οι δηλώσεις και οι χειρισμοί του Σέλουκ σε τέτοιον βαθμό που να προκαλούν πρόβλημα και στο εσωτερικό της ομάδας. Επίσης ο ιδιόρρυθμος ατζέντης του Τουρέ είχε φτάσει και στο σημείο να διαρρέει ότι ήθελε να κάνει δουλειές στον ΠΑΟΚ, γεγονός που επίσης δεν άρεσε στις τάξεις του Ολυμπιακού. Από το Gazzetta.gr είχατε διαβάσει και τα σχετικά δεδομένα αλλά και το τι είχε ζητήσει ο Ολυμπιακός από τον Γιάγια Τουρέ.
Νο3: Το ύψος του συμβολαίου. Ο Ολυμπιακός δεν θα μπορούσε να έχει ένα τόσο μεγάλο συμβόλαιο - και αρκετά πάνω από τα λεφτά που παίρνουν οι πιο ποιοτικοί του παίκτες σαν τον Ποντένσε και τον Φορτούνη - και να συνεχίζει αυτός ο παίκτης να είναι αγωνιστικά στο περιθώριο. Κοινώς ένα τόσο βαρύ και μεγάλο συμβόλαιο χωρίς να παίζει.
Νο4: Ο... γεμάτος άξονας του Ολυμπιακού. Ακόμα και σε ένα τέτοιο κέντρο με τόσες επιλογές με ποιοτικούς παίκτες όπως οι Γκιγιέρμε και Νάτχο ο παλιός καλός Τουρέ δεδομένα θα χωρούσε. Ο σημερινός Τουρέ όμως όχι και κάπως έτσι αποχωρεί με παρόμοιο τρόπο με την πρώτη του θητεία στον Ολυμπιακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα