Ολυμπιακός στον Τουρέ: «Πάρε θέση για τα όσα λέει ο Σέλουκ!»

Ολυμπιακός στον Τουρέ: «Πάρε θέση για τα όσα λέει ο Σέλουκ!»

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός στον Τουρέ: «Πάρε θέση για τα όσα λέει ο Σέλουκ!»

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκαθάρισε προς τον Γιάγια Τουρέ ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα μαζί του την στιγμή που από τον Ολυμπιακό του ζητήθηκε να αποσαφηνίσει εάν συμφωνεί ή όχι με τα λεγόμενα του agent Σέλουκ.

«Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα και κανένα παράπονο μαζί σου. Θέλω να το ξέρεις αυτό. Θέλω να συνεχίσεις να προσπαθείς και από εμένα θα πάρεις ευκαιρίες», επισήμανε μεταξύ άλλων ο Μαρτίνς προς τον Τουρέ στην κουβέντα που είχαν. Κατά τα άλλα όμως από πλευράς του Ολυμπιακού αυτό που μεταφέρθηκε προς τον Ιβοριανό είναι το να πάρει θέση στο εάν είναι σύμφωνος ή όχι στα όσα υποστηρίζει ο agent Σέλουκ το τελευταίο διάστημα. Προφανώς οι ισχυρισμοί του Σέλουκ έχουν επιφέρει δυσαρέσκεια και δυσφορία στον Ολυμπιακό αλλά σε σχέση με τον Τουρέ - τουλάχιστον μέχρι πρότινος - δεν είχε διαταραχθεί καμία σχέση των δύο πλευρών.

Προφανώς και στην παρούσα φάση δεν μπορεί να αποκλειστεί πιθανότητα αποχώρησης του Γιάγια Τουρέ για τον Γενάρη, πλην όμως το οτιδήποτε σχετικά με την υπόθεση θα κριθεί εν πολλοίς από την μετέπειτα στάση και συμπεριφορά του Ντμίτρι Σέλουκ. Εφόσον ο Σέλουκ σταματήσει τις δηλώσεις και αυτούς τους χειρισμούς τότε σίγουρα τα πνεύματα θα ηρεμήσουν και άμεσα. Να τονίσουμε πάντως ξανά πως τελική απόφαση δεν προκύπτει να υφίσταται ακόμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα