Ανακοίνωσε Κωνστάντο ο Παναθηναϊκός!

Ανακοίνωσε Κωνστάντο ο Παναθηναϊκός!

Νίκος Αθανασίου
Ανακοίνωσε Κωνστάντο ο Παναθηναϊκός!

bet365

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την πρόσληψη του Κώστα Κωνστάντου, ο οποίος αναλαμβάνει διοικητικός σύμβουλος στην «πράσινη» ΠΑΕ.

Όπως ήταν γνωστό αυτό που απέμενε για την πρόσληψη του Κώστα Κωνστάντου στον Παναθηναϊκό ήταν η μόνο η ανακοίνωση. Κάτι που έγινε το απόγευμα της Δευτέρας, καθώς η «πράσινη» ΠΑΕ έκανε γνωστή την... μεταγραφή του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα του συλλόγου με ποστ στο instagram! Ο Κωνστάντος βρέθηκε στο πλευρό του Κώστα Πηλαδάκη στην ΑΕΛ, έχοντας ρόλο αντιπροέδρου ενώ στο «τριφύλλι» θα λειτουργεί ως διοικητικός σύμβουλος. Η πρόσληψή του έγινε έπειτα από πρόταση του Νίκου Νταμπίζα στον Γιάννη Αλαφούζο, καθώς το κενό που έχει από ικανά στελέχη το κλαμπ είναι τεράστιο!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα