Μένει η ανακοίνωση για Κωνστάντο στον Παναθηναϊκό

Μένει η ανακοίνωση για Κωνστάντο στον Παναθηναϊκό

Gazzetta team
Μένει η ανακοίνωση για Κωνστάντο στον Παναθηναϊκό

bet365

Η τυπική ανακοίνωση απομένει πλέον ώστε ο Κώστας Κωνστάντος να αναλάβει και επίσημα το ρόλο του Football Administrative Officer στον Παναθηναϊκό!
Με ποδοσφαιρική εμπειρία, ο Κωνστάντος έχει έρθει σε οριστική συμφωνία με τον Παναθηναϊκό προκειμένου να αναλάβει το πόστο του Football Administrative Officer κάτι που τυγχάνει και της αποδοχής του Παϊρόζ με τον οποίο ήταν σε επικοινωνία τον τελευταίο καιρό.
Ο Κωνστάντος ουσιαστικά αναμένεται να αποτελεί τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα σε ποδοσφαιρικό τμήμα και διοίκηση της ομάδας.
Στο μεταξύ οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν ότι υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο με τον νεαρό Ηλία Ηλιάδη ως εξής:
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τον Ηλία Ηλιάδη. Ο 17χρονος μέσος υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας. Ο Ηλιάδης γεννήθηκε στις 21 Μαρτίου 2001 στο Τορόντο του Καναδά. Στην ακαδημία του Παναθηναϊκού εντάχθηκε τον Ιανουάριο του 2015 μετά από παρουσία του στην ακαδημία της Άρσεναλ στην Ελλάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα