Σε κίνδυνο το Παναθηναϊκός - ΠΑΣ, μαζεύει πολύ νερό το ΟΑΚΑ...

Κώστας Ζάλιαρης
Σε κίνδυνο το Παναθηναϊκός - ΠΑΣ, μαζεύει πολύ νερό το ΟΑΚΑ...

bet365

Τόσο ο αγωνιστικός χώρος του ΟΑΚΑ όσο και οι γύρω χώροι του γηπέδου έχουν αρχίσει και μαζεύουν αρκετό νερό από τα ακραία καιρικά φαινόμενα και τίθεται σε κίνδυνο το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο πρώτος έλεγχος, πάντως, ήταν θετικός.

Όσο περνάει η ώρα, οι καιρικές συνθήκες γίνονται όλο και πιο δύσκολες, όπως ακριβώς είχαν προβλέψει και ενημερώσει σχετικά οι μετεωρολόγοι για την κακοκαιρία που αναμενόταν...

Αν και το πρωί αποφασίστηκε να διεξαχθεί κανονικά το ματς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα, υπάρχει κίνδυνος αναβολής από τη στιγμή που το ΟΑΚΑ αρχίζει και μαζεύει πλέον πολύ νερό.

Πιθανότατα θα είναι στη δικαιοδοσία του ρέφερι, Αθανάσιου Τζήλου (Λάρισας) η έναρξη της αναμέτρησης, αφού θα τσεκάρει τα νέα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί και τις συνθήκες υπό τις οποίες θα μπορεί ή όχι να γίνει το παιχνίδι.

Στον τελευταίο έλεγχο πάντως, απεφάνθη ότι αν ο αγωνιστικός χώρος είναι όπως περίπου δύο ώρες πριν τη σέντρα, τότε το ματς θα μπορεί να διεξαχθεί...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα