Λιβάια: «Στην Ελλάδα με σέβονται, ελπίζω να μείνω για πολύ καιρό»

Gazzetta team
Λιβάια: «Στην Ελλάδα με σέβονται, ελπίζω να μείνω για πολύ καιρό»

bet365

Ο Μάρκο Λιβάια με δηλώσεις του στην Κροατία μίλησε για το ντεμπούτο του με την Εθνική ομάδα και εξέφρασε την ικανοποίηση του που παίζει στην ΑΕΚ, στην οποία θέλει να παραμείνει για πολλά χρόνια.

Ο επιθετικός της ΑΕΚ πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την Κροατία στο ματς με την Πορτογαλία και με δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό N1 αναφέρθηκε και στην Ένωση, τονίζοντας την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι αγωνίζεται εκεί.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή που μου έδωσε την ευκαιρία, είμαι πολύ περήφανος και ελπίζω να δικαιολογήσω τις προσδοκίες του απέναντι στην Ισπανία. Πολλά από αυτά συνέβησαν όταν ήμουν νεαρός, είχα μια καριέρα με τα πάνω της και τα κάτω της. Αποδείχθηκε σωστή απόφαση να φύγω νωρίς, τώρα είμαι στην Ελλάδα, εκεί με σέβονται, και ελπίζω να μείνω για πολύ καιρό. Είναι φυσιολογικό ότι από τον επιθετικό πάντα περιμένεις να σκοράρει, αλλά είναι καλό να παίζεις ενάντια σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Ελπίζω να δικαιολογήσω την πρόσκληση στην Εθνική και κατά της Ισπανίας», υπογράμμισε ο Λιβάια.

Όσον αφορά τον Μάριο Μάντζουκιτς και αν μπορεί να καλύψει το κενό του, πρόσθεσε: «Απέδειξε ότι έχει κάνει σπουδαία δουλειά, έχει κάνει πολλά και δύσκολα θα τον αντικαταστήσει κάποιος. Όλοι όμως θα βοηθήσουμε την ομάδα όσο περισσότερο μπορούμε».

Επίσης ο Λιβάια μίλησε και για το παιχνίδι του Nations League κόντρα στην Ισπανία: «Η Ισπανία είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, που δεν ήταν στο αναμενόμενο επίπεδο στις τελευταίες διοργανώσεις, αλλά τώρα έχει πολλούς νέους και ταλαντούχους παίκτες. Όλοι περιμένουμε ένα καλό παιχνίδι και έχουμε ειδικό κίνητρο να παίξουμε καλά μετά το εκπληκτικό Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Μόντριτς και ο Ράκιτιτς στην μεσαία γραμμή θα είναι μεγάλη δουλειά για εμάς, πάντα είχαν εξαιρετική απόδοση. Όλα τα παιδιά είναι υπέροχα, οι περισσότεροι απ’ αυτούς γνωρίζονται από τις μικρές εθνικές και η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι εξαιρετική».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα