O Ζαμπά έρχεται, ο Κάμπος φεύγει…

O Ζαμπά έρχεται, ο Κάμπος φεύγει…

O Ζαμπά έρχεται, ο Κάμπος φεύγει…

bet365

Η απόκτηση του Λέο Ζαμπά ανοίγει το δρόμο για να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί η παραχώρηση του Τζάλμα Κάμπος στην Αλάνιασπορ, όπως έχει γράψει το gazzetta.gr

Ο Τζάλμα Κάμπος ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την Τουρκία. Ο ερχομός του Λέο Ζαμπά άνοιξε το δρόμο για να προχωρήσει η μεταγραφή του Ανγκολέζου μεσοεπιθετικού στην Αλάνιασπορ για την οποία το gazzetta.gr σας ενημέρωσε σχετικά, εδώ και καιρό.

Στα 31 του ο Κάμπος έχει δεχθεί μια πολύ καλή πρόταση για τριετές συμβόλαιο αντί 1.000.000 ευρώ το χρόνο και πίεσε προς το να ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφή.

Στον ΠΑΟΚ θεωρούν ότι με την απόκτηση του Λέο Ζαμπά και τις επιστροφές των Πέδρο Ενρίκε και Αμρ Ουάρντα στην ομάδα είναι απόλυτα πλήρεις στις θέσεις των ακραίων μεσοεπιθετικών, έστω αν υφίσταται ένα θέμα με τους μη κοινοτικούς και αυτό ισχύει για την περίπτωση των Ενρίκε και Ουάρντα, με τον τελευταίο να έχει ανεπίσημα κρούσεις από αρκετές ομάδες του εξωτερικού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα