Άγνωστο τι θα συμβεί με Κάμπος

Άγνωστο τι θα συμβεί με Κάμπος

Άγνωστο τι θα συμβεί με Κάμπος

bet365

Καθοριστικές είναι οι επόμενες ημέρες για το μέλλον του Τζάλμα Κάμπος στον ΠΑΟΚ, με τον Αγκολέζο μεσοεπιθετικό να έρχεται στη Θεσσαλονίκη και να μιλάει τους ανθρώπους της ομάδας.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ξεκάθαρα ζήτησε στην τελευταία του συνάντηση με τη τη διοίκηση του «Δικεφάλου» να μην παραχωρηθεί κανένας από τους βασικούς ποδοσφαιριστές ή να είναι ελάχιστες οι… απώλειες, ωστόσο η περίπτωση του Τζάλμα Κάμπος κρίνεται ως μια «ξεχωριστή» υπόθεση γι’ αυτό και κανείς με βεβαιότητα δε γνωρίζει τι θα συμβεί με τον Αγκολέζο μεσοεπιθετικό.

Η Αλάνιασπορ έχει ανεπίσημα καταθέσει μια προσφορά κοντά στις 500.000 εύρω, ωστόσο δεν έχει πάρει καμία απάντηση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που προς το παρόν δείχνει να μην την αποδέχεται.

Όλα πάντως αναμένεται να ξεκαθαρίσουν με την έλευση του Κάμπος στη Θεσσαλονίκη και τις συζητήσεις που θα κάνει με τον προπονητή και τους ανθρώπους της διοίκησης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα