Μίχελ: «Ναι, μας ενδιαφέρει ο Βέρνμπλουμ»

Μίχελ: «Ναι, μας ενδιαφέρει ο Βέρνμπλουμ»

bet365

Ο Λούμπος Μίχελ, με δηλώσεις του στη Ρωσία, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Σουηδού μέσου, Πόντους Βέρνμπλουμ.

«Ο Βέρνμπλουμ είναι στη λίστα των ποδοσφαιριστών που ενδιαφέρον τον ΠΑΟΚ για πάνω από ένα χρόνο. Γνωρίζουμε τις ποδοσφαιρικές ικανότητές του», υποστήριξε ο Λούμπος Μίχελ μιλώντας το Σάββατο (19/5) για την περίπτωση του Σουηδού μέσου, ο οποίος είναι βασική επιλογή του «Δικεφάλου» για τη μεσαία γραμμή.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ αποχαιρέτισε το πρωί του Σαββάτου (19/5) τους φίλους και την ομάδα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, έχοντας πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από τη Ρωσία για οικογενειακούς λόγους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα