Ο Βέρνμπλουμ ετοιμάζει βαλίτσες… (pic)

Ο Βέρνμπλουμ ετοιμάζει βαλίτσες… (pic)

bet365

Με γραπτή δήλωσή του ο Πόντους Βέρνμπλουμ, μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ, αποχαιρέτισε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας επισημοποιώντας την απόφαση του να αποχωρήσει από τη Ρωσία.

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ έχει στα χέρια του πρόταση από τον ΠΑΟΚ, είναι αυτή την στιγμή ο υπ’ αριθμόν 1 στόχος για τη μεσαία γραμμή του «Δικεφάλου», με τον ίδιο να επισημοποιεί την απόφασή του να μη συνεχίσει στην ΤΣΣΚΑ ύστερα από παρουσία 6,5 ετών στην ομάδα της Μόσχας.

Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

«Είναι μια από τις δυσκολότερες αποφάσεις στη ζωή μου να αφήσω την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους της ομάδας, τους συμπαίκτες μου, το προπονητικό τιμ. Θα έχουν πάντα ένα ξεχωριστό κομμάτι της καρδιάς μου. Είμαι χαρούμενος για όσα πετύχαμε μαζί, τόσες πολλές αναμνήσεις, τόσοι πολλοί τίτλοι», αναφέρει στην αποχαιρετιστήρια δήλωσή του ο 32χρονος Σουηδός μέσος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE ΡΩΣΙΑΣ Τελευταία Νέα