Ο Λάζαρος, ο Βρουσάι και οι δύο ακόμα εξτρέμ...

Ο Λάζαρος, ο Βρουσάι και οι δύο ακόμα εξτρέμ...

Ο Λάζαρος, ο Βρουσάι και οι δύο ακόμα εξτρέμ...

bet365

Ο Χριστοδουλόπουλος που είναι και επίσημα πια κλεισμένος στον Ολυμπιακό, ο νεαρός Βρουσάι και δύο εξτρέμ της αρεσκείας του Πέδρο Μαρτίνς θα συμπληρώσουν μία τετράδα ακραίων για τη νέα χρονιά...

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Για τον Χριστοδουλόπουλο τα δεδομένα σε σχέση με τον Ολυμπιακό είχαν αρχίσει να διαμορφώνονται από τα μέσα περίπου του Απριλίου.

Στις αρχές Μαϊου ήταν πια έντονες οι πιθανότητες απόκτησής του από τον Ολυμπιακό και από το βράδυ της Δευτέρας το θέμα ουσιαστικά... κλείδωσε για συμβόλαιο 2+1 χρόνια με ετήσιες απολαβές στις 600.000 ευρώ. Για να φτάσουμε φυσικά στο βράδυ της Τρίτης και τις επίσημες ανακοινώσεις. Σχετικά με το υπάρχον πλάνο των εξτρέμ από τον Ολυμπιακό οι δύο ακραίοι θα είναι οι Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Βρουσάι ενώ θα αποκτηθούν και ακόμα δύο της αρεσκείας του κόουτς Πέδρο Μαρτίνς και που θα προορίζονται για βασικά... όπλα. Για τους εξτρέμ πάντως υπάρχει και ο Μανθάτης που γυρίζει και θα δώσει την... μάχη του για το ρόστερ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα