Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Χριστοδουλόπουλο

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Χριστοδουλόπουλο

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Χριστοδουλόπουλο

bet365

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είναι και με την... βούλα πλέον παίκτης του Ολυμπιακού, με την πειραϊκή ΠΑΕ να τον ανακοινώνει για 2 χρόνια!
Η πρώτη μεγάλη κίνηση από την ελληνική αγορά για τον Ολυμπιακό για φέτος έγινε πράξη και τυπικά! Έτσι ο έμπειρος εξτρέμ μετά από ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ θα παίξει και στους Πειραιώτες.
Όπως είχατε διαβάσει από χθες απέμεναν τα τυπικά για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και το deal του με τον Ολυμπιακό. Ο Έλληνας εξτρέμ το βράδυ της Τρίτης έκλεισε και ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από τους ερυθρόλευκους.
Το συμβόλαιό του θα είναι 2+1 χρόνια (σ.σ. ο Ολυμπιακός τον ανακοίνωσε για 2 χρόνια) με ετήσιες αποδοχές των 600.000 ευρώ συν μπόνους επίτευξης στόχων. Ο έμπειρος εξτρέμ φέτος με την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα είχε 27 αναμετρήσεις με την ΑΕΚ με 7 γκολ και 1 ασίστ κάνοντας πολύ καλή σεζόν ενώ είχε κομβικό ρόλο και στην Ευρώπη αλλά και στο Κύπελλο.
Η επίσημη ανακοίνωση:
Λάζαρος για δύο χρόνια στον Θρύλο! Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, σχετικά με τον ποδοσφαιριστή, Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την συμφωνία της με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Ο διεθνής Έλληνας ποδοσφαιριστής υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον σύλλογο, με έναρξη την 1/7/2018.

- Update: Από τον Ολυμπιακό επέλεξαν να μην απαντήσουν σε καμία εκ των διαρροών ή αναφορών της ΑΕΚ για το θέμα του Χριστοδουλόπουλου. Από πηγές κοντά στην ομάδα έβγαινε πως τις αντιμετώπιζαν με χιούμορ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα