Σαββίδης στο instagram: «Είσαι πιο γραφικός κι απ' τα πέναλτι της ομάδας σου» (pic)

Gazzetta team
Σαββίδης στο instagram: «Είσαι πιο γραφικός κι απ' τα πέναλτι της ομάδας σου» (pic)

bet365

Ο Γιώργος Σαββίδης πήρε θέση μέσω instagram για την κόντρα μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, δίχως να ονομάζει τον παραλήπτη του μηνύματός του.

Μέσω των... αγαπημένων του social media, ο γιος του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σχολίασε τις εξελίξεις ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής.

Η ανάρτηση:

«Έχεις καταντήσει πιο γραφικός και από τα πέναλτι υπέρ της ομάδας σου εδώ και τόσα χρόνια... κούρασες φθάνει! Κάθε φορά το ίδιο βιολί... δεν έχεις καταλάβει ότι ούτε οι δικοί σου σε ασπάζονται; Σου προτείνω να το βουλώσεις και να έρθεις να δούμε έναν ωραίο αγώνα.

P.s Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη».

Αν και δεν καθονομάζει αυτόν στον οποίο απευθύνεται, η ανάρτησή του έρχεται σε συνέχεια της ανάρτησης του Διευθυντή Επικοινωνίας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Κώστα Καραπαπά, σχετικά με την πρόσθετη παρέμβαση των Πειραιωτών προς το πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο της Superleague Σουρωτή, αναφορικά με όσα συνέβησαν στα Γιάννενα και στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ.

Νωρίτερα, θέση είχε πάρει, επίσης μέσω facebook, ο διευθυντής Επικοινωνίας των «ασπρόμαυρων», Κυριάκος Κυριάκος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα