Η απάντηση Καραπαπά στον ΠΑΟΚ (pic)

Gazzetta team
Η απάντηση Καραπαπά στον ΠΑΟΚ (pic)

bet365

Ο Διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κωνσταντίνος Καραπαπάς, με ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, απάντησε στον ΠΑΟΚ για την πρόσθετη παρέμβαση των Πειραιωτών, τονίζοντας πως δεν μπορούν να μιλάνε για γελοιότητα αυτοί που έκαναν πέρυσι συνεχώς παρεμβάσεις κατά των «ερυθρόλευκων».

Αναλυτικά το ποστάρισμα του Κώστα Καραπαπά:

Οι εκπρόσωποι της νεόπλουτης ομάδας που είναι δεύτερη σε τίτλους στην πόλη της Θεσσαλονίκης, καλά θα κάνουν να μη μιλούν για γελοιότητα. Όλη η Ελλάδα ξέρει τη γελοία συνεργασία τους σε όλα τα επίπεδα και τις αβάντες σταλινικού τύπου απο την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
Και μόνο γι αυτό δεν διώκονται για όσα έγιναν στα Γιάννενα. Όλη η Ελλάδα γελάει με τα γκολ οφ σάιντ σε κάθε παιχνίδι, τις αβάντες μέχρι... θανάτου απο διαιτητές, παράγοντες και...τερματοφύλακες!
Μιλούν για γελοιότητα αυτοί που πέρσι έκαναν περισσότερες παρεμβάσεις παρά... προπονήσεις.
Υγ.: Αντί για τις καρμανιόλες που έβαλαν να σφυρίξουν, ας σφυρίξουν οι γελοίοι της δεύτερης ομάδας της Θεσσαλονίκης που κάνουν τις διαρροές! Πιο αντικειμενικοί θα είναι...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα