Μασούντ: «Ευχαριστώ την Λας Πάλμας, επιστρέφω Ελλάδα» (pic)

Θοδωρής Βασίλης
Μασούντ: «Ευχαριστώ την Λας Πάλμας, επιστρέφω Ελλάδα» (pic)

bet365

Ο Μασούντ Σοτζέι με μήνυμά του στα social media ευχαρίστησε την Λας Πάλμας για το διάστημα που προπονήθηκε, και ανακοίνωσε πως επιστρέφει στην Ελλάδα, κι ετοιμάζεται να ολοκληρώσει την μετακίνησή του στην ΑΕΚ.

Νιουκάστλ - Μάντσεστερ Σίτι με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και forzato cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Από το gazzetta.gr είχατε ενημερωθεί για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Μασούντ, και πλέον έχοντας βάλει την υπογραφή του στην λύση του συμβολαίου του με τον Πανιώνιο ετοιμάζεται για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Όπως όλα δείχνουν αυτή θα είναι η ΑΕΚ με τον Ιρανό άσο με ανάρτηση στο instragram ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους της Λας Πάλμας για την βοήθεια τους για το διάστημα που προπονήθηκε με την ισπανική ομάδα, και στη συνέχεια τόνισε ότι επιστρέφει στην Ελλάδα.

Αυτό σημαίνει ότι μόλις κατατεθεί η λύση του συμβόλαίο του στην ΕΠΟ, τότε θα μπορεί να βρει την επόμενη ομάδα στην καριέρα του που όπως όλα δείχνουν θα είναι η ΑΕΚ.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Μασούντ:

«Γεια σε όλους. Εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου στη Λας Πάλμας, τον πρόεδρό της, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ, τον αθλητικό διευθυντή, Τόνι Κρουθ, τον προπονητή, Πακίτο, και όλη την πρώτη ομάδα που με φιλοξένησε αυτές τις τελευταίες εβδομάδες και μου επέτρεψε να προπονηθώ μέχρι την επιστροφή μου στην Ελλάδα.

Η Λας Πάλμας, ο κόσμος της και το νησί θα είναι πάντα στην καρδιά μου, γιατί εκεί πέρασα μαζί με την οικογένειά μου πολύ όμορφες αθλητικές και προσωπικές στιγμές, τις οποίες θα θυμάμαι με αγάπη. Εύχομαι στη Λας Πάλμας να πάρει τα αποτελέσματα που αξίζει αυτό το χρόνο, το 2018, και να εξασφαλίσει την παραμονή στην Primera División, εκεί όπου ανήκει. Φιλιά στην “αμαρίγια” οικογένεια και όλους του κατοίκους των Καναρίων Νήσων. Θα τα πούμε σύντομα».

Hola a Todos “Mi agradecimiento a la UD Las Palmas, a su presidente Miguel Ángel Ramírez, a Toni Cruz como director deportivo, al entrenador Paquito, y a toda la plantilla del primer equipo, por acogerme en estas últimas semanas y permitirme que pudiera entrenarme con el equipo hasta mi regreso a Grecia”. “La UD Las Palmas, su afición, y la Isla de Gran Canaria siempre estarán en mi corazón, porque allí pasé junto a mi familia una etapa deportiva y personal muy bonita que siempre recordaré con cariño y afecto”. “Deseo que la UD Las Palmas obtenga los resultados que se merece en este año 2018 y que logre la permanencia en la Primera División, el lugar que le corresponde. Un fuerte abrazo a la familia amarilla y a todos los canarios. Nos veremos muy pronto”. هموطنان گرامى موضوع متن بالا : سپاسگزاری و آرزوی موفقیت برای باشگاه سابقم لاس پالماس، مدیران، مربیان و بازیکنان این تیم است که فرصت حضور در تمرینات و حفظ آمادگی را به من دادند.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Masoud Shojaei (@masoudsshojaei) στις

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα